PARTYINFO

 

OPEN THE GATE

Datum konání:
23.11.2002 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Ptačí klec
DJs:
Vilém, Orbith, SpaceLine
Popis:
otevírací večírek nového gay friendly klubu v blízkosti centra Pardubic
 
 
Orbith - rozhovor pro Ptačí klec
Proč se o Orbithovi píše na stránce gay klubu? Ano, jistě není gay, ale jeho manažerem je Aleš Bleha, promotér Ptačí klece a tak slovo dalo slovo, Orbith si zahraje nejen na otevírací párty Open The Gate, ale od února bude mít též svoji residentní noc Gigolos. Co si Aleš Gehringer aka Orbith myslím o tom všem?
 
Brněnský DJ Orbith se během posledních 3 let stal nejen celorepublikově žádaným a velmi úspěšným DJem, ale také loni v Anketě časopisu Bassline získal poprvé post No. 1 DJ u nás, v obdobné anketě Xmagu místo třetí. Znáte ho určitě velmi dobře, pokud jste někdy byli na techno párty. Například ze Summer Of Love, Creamfields, Maasive, Orion Hall a stovek dalších akcí. Nedávno vydal také svoji první desku Sonnen Machine a chystá mnoho dalšího.

Proč se o Orbithovi píše na stránce gay klubu? Ano, jistě není gay, ale jeho manažerem je Aleš Bleha, promotér Ptačí klece a tak slovo dalo slovo, Orbith si zahraje nejen na otevírací párty Open The Gate, ale od února bude mít též svoji residentní noc Gigolos. Co si Aleš Gehringer aka Orbith myslím o tom všem?


Jak se to vlastně stalo, že jsi přijal pozvání a budeš hrát na otevření gay klubu Ptačí klec?

Abych mluvil pravdu, tak to vzniklo z toho, že se tam chtěla podívat moje manželka, takže když jsem zavolal AlešoviB, tak už to byl jen malinký krůček k zahrání si tam.

Sám jsi na holky, takže si za to určitě vyslechneš svoje...

No určitě! Známe přece českou povahu. Už teď si myslím, že o mě polovina party people přemýšlí jestli nejsem na kluky a co mě přimělo tam hrát atd.

Byl jsi už někdy v gay klubu? Nebo znáš nějaké gaye, třeba ve svém okolí?

V gay clubu jsem nikdy nebyl, takže jsem docela zvědavý. Ve svém okolí vím o pár lidech, co jsou gayové, ale nějak to neřeším.

House a techno začínalo v amerických gayklubech, jak ty vidíš propojení třeba techna a gayů?

Myslím, že gayové nejsou žádní androidi či jiná stvoření, prostě to jsou normální lidé, tak nevidím proč by mělo byt nějaké propojení. Není co spojovat, když se to nikdy ani nerozdělilo.

Co si budeme říkat, jsi jeden z našich nejhezších kluků - DJů. Stává se ti, že po tobě někdo vyjede nebo ti dělá návrhy?

Haha, to se mi stává snad každý týden při hraní, už jsem si tak nějak zvykl. Byly doby, kdy jsem z toho měl těžkou hlavu, ale teď to už beru z nadhledem.

A co sám vlastně říkáš na téma 'být gay'?

A co vy říkáte na téma být na holky!?

Od nového roku budeš mít v Ptačí kleci residentní párty, máš už nějakou představu jak bude vypadat? Třeba Michael Burian si to chce dát latex-guma-kůže ve stylu wet'n'hard...

Jasně, budu tam mít svoji Gigolo night, chtěl bych to pojmout přesně v tom slova smyslu. Kulturisti, ujetou dekoraci a tak... :)

Na otevírací párty klubu Ptačí klec budeš hrát Gigolo ElectroDisko set. Co to bude za překvapení?

Párkrát jsem hrál takový styl, většinou na afterparty v I55, kde byli převážně gayové, zdáli se mi téhle hudbě víc otevření. Bavili se i bez drog, což je v dnešní době úplná a osvěžující výjimka! Moc se těším.
 
Otevírací party Open The Gate

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016