PARTYINFO

 

OPEN THE GATE

Datum konání:
23.11.2002 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Ptačí klec
DJs:
Vilém, Orbith, SpaceLine
Popis:
otevírací večírek nového gay friendly klubu v blízkosti centra Pardubic
 
 
Orbith - rozhovor pro Ptačí klec
Otevírací party Open The Gate
Oteviraci party, Open The Gate probehne v sobotu 23.11.2002 s DJeji Vilemem, SpaceLine a jako specialnim hostem DJem Orbithem a dalsim bohatym programem.
 
Oteviraci party, Open The Gate probehne v sobotu 23.11.2002 s DJeji Vilemem, SpaceLine a jako specialnim hostem DJem Orbithem a dalsim bohatym programem.

Klub je koncipovan jako gay friendly klub, program bude o zabave, ruznych hudebnich stylech a nejruznejsich show a atrakcich. Nemusite se obavat tmavych zakousti, dark roomu ani podobnych zalezitosti, tolik obvyklych ve vetsine nasich jiz existujich gayklubu. Nasim cilem je otevrit klub, ktery nabidne zabavu na dobre urovni a prijemne rozptyleni vsem, kteri se radi bavi, at jsou jsou to kluci na kluky, holky na holky, nase kamaradky ci kamaradi ci uplne normalni kluci a holky.

Od unora pripravujeme take pravidelne patecni house / trance / electro / techno party s residenty Michaelem Burianem, Obrhithem, Tvyksem, Vilemem, Lumiereme, Merkuraky a dalsimi. Nemusite se tedy obavat, ze pokud zrovna nejste gay / lesbian orientovani, ze v klubu nenajdete svoji zabavu. Tedy pokud vam nechybi smysl pro toleranci a chut se poradne a netradicne pobavit tak, jak se nikde jinde nepobavite.

Vase dotazy odpovime na emailu info@ptaciklec.cz nebo na alesb@bassline.cz.

Tesime se na vas i na vase nazory.

Podivejte se sami: www.ptaciklec.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016