PARTYINFO

 

ROXYDUST CARNIVAL

Datum konání:
17.01.2003 - pátek
Místo konání:
Nový Jičín - Happy End
DJs:
Roxydust stage: Loutka, Airto, Lucas, Clubvibe
Pure Rhythm Stage: Pure Rhythm DJs
Popis:
karnevalová videoprojekce, go-go tanečnice, čerstvé ovoce, light-show, karnevalové dekorace, soutěž o nejoriginálnější masku a nejméně zahalenou slečnu, rej masek, bodyshots, crazy performance
vstup 100 CZK, open 21:00, start 22:00
 
 
Profily účinkujících DJs
Profily Dje Loutky, Lucase a Airta.
 
DJ Loutka (ROXYDUST/BEESWAX)

DJe Loutku lze poprávu považovat za základní kámen české taneční scény. Nepočítáme-li jeho počátky v klubu Futurum, kde se jako DJ věnoval více kytarovým a new wave projektům, byl Loutka u zrodu téměř všech důležitých momentů vzniku a vývoje české klubové scény.

Po první house party v klubu Meloun byl neodvratně lapen houseovými rytmy. Odjíždí do Amsterdamu, kupuje gramofony, mixpult, první desky a v neformálním seskupení ToMaMi stojí u zrodu prvních party v české produkci. V roce 1993 se stává spoluzakladatelem agentury Roxydust House Factory - dnes Roxydust - a společně s Jardou Krampolem a Petrem Hoškem startuje první pravidelné party v KD Ládví.

Rok 1994 je pro Loutku rokem zlomovým - DJ Joost Van Bellen ho zve do amsterdamského klubu Roxy, kde se zasluhuje o další prvenství, jako první český DJ vystupuje v zahraničním klubu. V letech 94, 95 dostává v Amsterdamu angažmá takřka ve všech předních clubech (Chemistry, Mazzo, Paradiso, Richter, Waakzaamheid) a sbírá cenné zkušenosti, které ve spojení s jeho přirozeným hudebním talentem a citem pro atmosféru pasují Loutku na nejoblíbenějšího českého DJe.

V Praze nechybí na programu žádné větší party, objíždí taneční akce po celé republice, měl rezidentní noc v pražském klubu Radost FX a podílí se na produkci agentury Roxydust, která v roce 1996 rozjíždí Loutkovu rezidentní noc Shake v klubu Roxy. Shake se stává v prvních dvou letech fenoménem a Loutka pomalu, ale jistě legendou taneční scény. V rámci této noci, vůbec poprvé, zajistil program Shaku výhradně on, počin, kterým se žádný český DJ nemůže pochlubit.

Vystupoval po boku mnoha velkých jmen, jako například Darren Emerson, Terry Francis, Robert Owens, David Alvarado, Josh Wink, Jost Van Belen, Dimitry (Dee Lite), Mr.C, Westbam, Bushwacka, DJ Sneak, Dimitry (Amsterdam), Koenie, Marcello, Eddie Amador, 4 Hero Djs, UFO, Jazzanova, Silicon Soul, Junior Sanchez, Knee Deep a řadou dalších.

Jeho DJské sety jsou charakteristické tou nejčistší house music a nekonečným střídáním nálad - jeho souznění s tancujícím publikem často působí až mysticky. V lednu 2001 uzavřel smlouvu o exkluzivním bookingu s agenturou Beeswax, jejíž vydavatelství, Beeswax Recordings, vydává jeho dva nejnovější tracky, Second a Third.

V současné době má Loutka svou rezidentní noc v klubu Mecca /Saladas, Tick-Tack/, v Karlových lázních - Paradogsu a společně s agenturou Roxydust pak od loňského ledna rozjel "Shake on tour", řetěz parties, které se snaží přiblížit atmosféru legendárních noci i mimo Prahu.

Discografie:
DJ Loutka pres. Housebox - michane CD a MC (Next Era)
DJ Loutka - Second 12" (Beeswax Recordings)
DJ Loutka - Third 12" (Beeswax Recordings)


DJ Lucas (Roxy Praha)

Počátky jeho hraní se datují do poloviny devadesátých let, kdy vystupoval společně s další DJskou nadějí Sidecarem, který v té době hrál ještě klasický house. Začínal jsem v roce 1995, to jsme se Sidecarem jezdili pouštět cédéčka do jedný vísky. On si rok na to pořídil první Technicsy a od tý doby se tomu věnujeme pořádně.

Zahrál si na festivalech a parties: Summer of love 1998, 2000, 2001, Night Fever 1, 2, Králíky 2001, Mácháč 2001, jinak vystoupil snad ve všech větších klubech po České republice. Poslední dobou doprovází DJe Lucase svým kouzelným zpěvem charismatická zpěvačka kapely Ohm Square, CHARLIE ONE.

FUTURE SOUND OF ROXY – tech house mix na společném CD s DJ RAIem, které vyšlo jako příloha Tripmagu 2/2002.


DJ Airto (Roxy Praha)

Jeden z našich populárních DJů, od kterého můžete slyšet deep house a tech-house s prvky funky. Díky množství stylově různých desek je však Airto velmi univerzální DJ a není pro něj problémem odehrát hned několik druhů setů, od vyloženě poslechových, až po velmi energické a taneční.

Jeho první pokusy s mixováním desek se datují na přelom let 1995/1996, kdy začínal hrát v baru Bílý Orel Následovalo hraní v Chapeau Rouge a oslovení agenturou Roxydust. Díky tomuto spojení stál u zrodu Shake parties. O něco později přichází agentura D smack U Promotion s myšlenkou společných vystoupení na několika koncertech s dnes již neexistujícími, ale tehdy fenomenálními Liquid Harmony.

V poslední době jste ho mohli slyšet mimo jiné na Trávových Mixech v Roxy, kde vystupuje jako host a dostává tak šanci uplatnit svůj cit pro gradaci celé párty. Dnes je jedním z našich house DJs, o němž se čím dál tím více mluví. Začátkem roku 2001 se stal členem Roxy Bookingu a tím i častým hostem klubu Roxy, který se postupně stává jeho domovskou scénou.

Hrál již na většině festivalů a akcích pořádaných po celé České republice a parties organizovaných v pražských klubech. V zahraničí vystupoval v Rakousku a často navštěvuje i Slovensko. Spoluúčinkoval po boku takových jmen jako jsou Joost van Bellen, Marcello, Terry Francis, Richard Sen, Frederik, David Alvarado, Koenie, Svan van Hees, Nathan Coles, Pete Heller, Hipp-e, Halo, Roy Davis, Junior, Dave Mothersole, Richard Grey.

Namixoval CD House party 15, které vyšlo koncem června 2001 na labelu NextEra. V jeho tracklistu najdete například DJe Rasoula, Get Fucked, Mr. C & Layo, projekt Inland Knights a další, jejichž jména slibují kvalitní taneční hudbu.
 
Karnevalové veselí až do bílého rána

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016