PARTYINFO

 

FREE MONDAYS IN JUNGLE

Datum konání:
16.12.2002 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Matoa, 2K (tribo)
Live:
Hermafrodit
Popis:
vstup zdarma!
 
 
Free Mondays opět v pondělí
Free Mondays v Roxy opět v pondělí...
 
Roxy Promotion & D Smack U uvádějí

FREE MONDAYS - pondělky ve znamení kapel, DJs a vstupu zdarma

In jungle!
Live: HERMAPHRODIT
DJs: 2K (tribo), MATOA (brigade - DJ champ winner)

FREE MONDAYS opět v pondělí!

Po dočasném vyhnanství oblíbených nocí FREE MONDAYS na neděle se tyto vrací opět na pravidelné pondělky - a tak můžete každé pondělí od 19:00 hodin přijít ZDARMA do roxy a poslechnout si nadějné české kapely a začínající DJe!

V pondělí 16. prosince se můžete těšit na pořádnou dávku drumandbassu v podání živého projektu HERMAPHRODIT. Po ukončení koncertu zahrají DJové 2K a vítěz letošního LIVC DJ Champu v kategorii dnb/breakbeat - DJ MATOA.

Projekt Hermaphrodit vznikl v roce 1992, tehdy ještě jako čtyřčlenná kapela hrající hudbu na pokraji grind-core-death-metal a právem patří mezi jedny ze zakladatelů tohoto stylu u nás. Po vydání vinylu a pěti demosnímků se projekt Hermaphrodit v roce 1995 na podzim rozpadá a od roku 1996 se Hermafrodit (s jemnou úpravou názvu) stává jednočlenným projektem Tomáše zavadila - bývalým kytaristou a zpěvákem tohoto tehdy ještě čtyřčlenného tělesa. Od experimentů ambient-dubu s triphopovou rytmikou se Hermafrodit přirozenou cestou vyvinul k současnému hybridu spojující rovné hard-step junglové beaty s jazzovými prvky, živou kytarou, saxofonem a v některých skladbách se objevuje i vokalistka.

Mediálním partnerem FREE MONDAYS je HOUSER.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016