PARTYINFO

 

ZEN

Datum konání:
20.12.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Rai (Roxy Praha), Joel Einhorn (Roxy Praha)
special guest: John Graham Quivver (UK)
Popis:
laser by Overthere, video animations by Phase, UV deco
 
 
Zen bez Michaela Buriana
John Quivver Graham
John "Quivver" Graham v pátek 20.12. na Zenu.
 
Po světě neběhá mnoho DJů, jejichž tracky by hráli jak trancové tak drumandbassové špičky. Skladby, které Quivver produkoval v začátcích pod jménem Skanna hrají lidé jako Grooverider a Fabio, jeho tranceová tvorba má své pevné místo v kufrech lidí jako Sasha a Paul Oakenfold.

Paul Oakenfold byl také osobou, která Johna Grahama vytáhla z jeho domácího labelu A&M Records. Oakie si všiml jeho velkého talentu a upsal ho svému vlastnímu labelu Perfecto.
Od té doby vydal na tomto kultovním labelu mnoho singlů a procestoval s Oakenfoldem v rámci Perfecto turné celý svět. V roce 1998 se však jejich cesty rozešly a John se upsal labelu Virgin, na kterém vydal pod jménem Stoneproof singl "Everything's not you". Quivver remix (takže jeho vlastní remix) tohoto tracku je součástí tak uznávaných kompilací jako Northern Exposure, Resident - 2 years of Oakenfold at Cream či Sashův Global Underground.

John Graham pokračuje ve své producentské kariéře spolu s projektem Tilt (spolu s Mickem Parkem a Mickem Wilsonem). Společně remixovali nedávno track "Lies" od Karen Ramirez a mnoho dalších. Quivver také spolupracoval na jednom monstrozním tracku, který je zařazen na Sashovo právě vydané album s názvem "Airdrawndagger".

John Graham se na ZENu v minulosti již jednou objevil, a jeho vystoupení mají mnozí díky skvělému výkonu stále ještě v živé paměti. Druhé vystoupení v Roxy zmařily povodně, a tak máme konečně šanci spatřit jej podruhé.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016