PARTYINFO

 

NEW YEARS EVE

Datum konání:
31.12.2002 - úterý
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Ben Davis (Paperecordings, UK), Lumiére (Beeswax, CZ), Vectif (Radost FX, CZ)
Popis:
special decor, beautiful dancers, strip show, delicious food
vstup 1500/1800,- Kč
 
 
Silvestr v klubu Radost FX, profil DJe Bena Davise
Letošní, v pořadí již desátá silvestrovská oslava v klubu Radost FX bude opravdu velkolepá. Jak už se na těchto oslavách stalo dobrým a oblíbeným zvykem, celý klub bude zahalen umělou sněhovou pokrývkou, ve které si můžete skvěle zařádit.
 
Letošní, v pořadí již desátá silvestrovská oslava v klubu Radost FX bude opravdu velkolepá. Jak už se na těchto oslavách stalo dobrým a oblíbeným zvykem, celý klub a hlavně taneční parket bude zahalen umělou sněhovou pokrývkou, ve které si můžete skvěle zařádit.

A je víc než jisté, že bude na co. Přijede totiž zahrát britský DJ Ben Davis, který se letos v Radosti objeví již podruhé. Poprvé jste jej u nás mohli slyšet v rámci úvodní noci Robodisco, která proběhla 4. října a setkala se s velkým úspěchem.

Spolu s ním vystoupí rezident gay noci Lollypop, excentrický a energický DJ Lumiére. Tyhle dva jezdce doplní ještě rezident klubu Radost FX DJ Vectif.

Z připravovaných performancí stojí jistě za zmínku plánované vystoupení úžasné Lady Crystal, kterou můžete znát taktéž z Lollypopu, kde nesčetněkrát zazářila se svými originálními tanečními performancemi.

Dále budete mít možnost vidět naše super sexy go-go tanečnice ve speciálních klecích, sexy entertainment show a laserovou show. Na projekčních plátnech, rozmístěných v prostoru celého klubu budete moci sledovat přímé přenosy z novoročních oslav po celém světě.

Rezervace a předprodej vstupenek zajišťuje firma Ticketstream tel. 224263049, nebo si je můžete zakoupit přímo kanceláři Radost FX.

V ceně vstupenky je zahrnuto jídlo zdarma po celou noc (menu najdete na letácích nebo na internetu) plus alkoholické nápoje v počtu tři kusy na osobu a samozřejmě šampaňské na půlnoční přípitek.

Profil Bena Davise

DJ Ben Davis pochází z britského Manchesteru a hrát začal již v roce 1991. Za svou velmi dlouhou DJskou kariéru objel snad všechny známější kluby a parties po celém světě a vytvořil si svůj vlastní unikátní styl, který je kombinací toho nejdelicióznějšího deep houseu a disco rytmů s obrovskou účiností na každém tanečním parketu.

Je majitelem labelu Paperecordings, který již velmi dlouhou dobu podstatně ovlivňuje dění na světové taneční scéně. Je rezidentem a promotérem populární noci Robodisco, kterou jste mohli navštívit nedávno právě v Radosti, a se kterou slaví úspěchy i v mnoha dalších zemích.

Svou hudbu vydává pod jmény Shaboom a Del 5, která jsou na světové taneční scéně velmi slušně respektována. Ben Davis to je stoprocentní a ověřená kvalita z UK.


Odkazy:

www.paperecordings.co.uk
www.beeswax.cz
www.vectif.com
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016