PARTYINFO

 

X:MASSIVE

Datum konání:
25.12.2002 - středa
Místo konání:
Plzeň - Výstaviště
DJs:
Tráva, Lucca, L.P.D., Diome
Live:
Over 3
Popis:
go go dancers, originální dekorace
vstup 150/190 CZK
 
 
Informace k X:Massive
V music pavilonu F plzeňského výstaviště se otevřou brány party X:Massive a na vás zde bude čekat výborný line-up, masivní zvuk, světelný park, skvěle fungující bary, tanečníci i tanečnice a nebudou chybět ani originální dekorace.
 
Music pavilon F plzeňského výstaviště otevře své brány již ve 20:00 a na Vás zde bude čekat výborný line-up, masivní zvuk, světelný park, skvěle fungující bary, tanečníci i tanečnice a nebudou chybět ani originální dekorace.

Hlavním tahákem X:MASSIVE bude live vystoupení talentovaného dua OVER 3 www.over3.cz, jenž v listopadu křtili své první album "First Flight", které produkoval dj Tráva a o mastering se postaral Nilss Hess z u nás dobře známých Get Fucked! OVER 3 před nedávnem dali do oběhu i zbrusu nový videoklip ke skladbě Fishbones z části natočený při křtu alba v pražské Roxy.

Již zmíněný dj Tráva www.djtrava.com bude dalším a neméně zajímavým hostem X:MASSIVE. Jistě není třeba podrobně představovat tohoto kontroverzního muže, který je stále lepší a lepší.

Jedinou, ale velmi zajímavou zástupkyní něžného pohlaví bude brněská djka Lucca www.lucca.cz, která měla letos skvělý rok. Absolvovala turné po Jižní Americe, několikrát hrála ve Španělsku, Chorvatsku, Rakousku, Estonsku nebo třeba Finsku a čeká ji další cestování. Lucca také letos namíchala 2 skvělé CD pro časopisy Bassline a Rave.

Line up doplní residenti Mazaného Králíčka a zástupci plzeňské špičky L.P.D. a Diome, kteří otevřou a také uzavřou celou party.

Vstupné:

150 Kč v předprodeji
190 Kč na místě

Prodej vstupenek:

Mazaný Králíček
Riegrova 15
Plzeň

DJ Shop DJ33
Bezručova 33
Plzeň
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016