PARTYINFO

 

TDK HIGH TECH TOUR

Datum konání:
27.12.2002 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Barumba
DJs:
Tráva, Lumiere, Moskito, Javas & Koala
Live:
E.C.A.
Popis:
vstup 100,- Kč
 
 
TDK High Tech Tour v Barumbě
Série akcí High Tech Tour podporovaných TDK se slušně rozjela - letošní rok ukončí 27.12 v Barumbě. Více informací k této řadě akcí najdete v partyinfu.
 
TDK připravilo nejen pro své vážené klienty, ale i ostatní milovníky tance, kvalitní hudby a dokonalých kaleb svou TDK Hi-TECH TOUR. Tato akce se poprvé objevila 16.11.2002 v pražském klubu Mecca.Byla pořádaná ve spolupráci s Roxydustem. Na DJs Loutku, Liquida A, Moskita, Space Junkieho a Mucha s Maradonou Jazz se přišlo podívat kolem pěti set clubberů a nálada zde byla naprosto výborná a akce splnila svým rozmanitým line-upem a perfektní výzdobou s dokonalou projekcí od Phase svůj záměr co nejvíce pobavit účastníky jakékoliv TDK HI-TECH TOUR akce.

V tomto pro trendu se konala i další party ve spolupráci s Emotion Promotion v ostravském klubu Fabric 6.12.2002, který byl také naplněn k prasknutí a atmosféra opět vynikající. Na této akci jako hvězda večera hrál DJ Michael Burian a dalším velkým bonbónkem bylo vystoupení Femme Fatale, dvou čertic z Mallorcy. Nesmíme opomenout výkony ostatních DJs, kteří skvěle doplňovali myšlenku mikulášské edice.

Dalším počinem je účast na velké párty CosmicCity 21.12.2002 ve Veletržním paláci v Praze, zde budete moci navštívit TDK chill out. Tato akce jest jedinou TDK akcí v tomto roce, na které si budete moci oddechnout :)

Poslední párty v tomto roce, na níž se velice těšíme je TDK Hi-TECH TOUR v olomoucké Barumbě. Zahrají nám Tráva , E.C.A (live act), Lumiere, Moskito, Javas&Koala a doufáme, že budeme svědky další nezřízené houseové pařenice.

Chochácz (MoonBrothers)
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016