PARTYINFO

 

CRYSTAL HOUSE - ZRUŠENO!

Datum konání:
18.01.2003 - sobota
Místo konání:
Česká Lípa - Crystal
Popis:
pozor, akce zrušena!
 
 
Crystal House zrušeno
K naší a možná i k lítosti Vás, skalních Crystaláků musím oznámit zrušení párty plánované na 18.1. Akce měla být startem druhé etapy oblíbených taškařic, které spatřily světlo světa právě v tomto zařízení a v tomto městě. Bohužel se tak nestane.
 
K naší a možná i k lítosti Vás, skalních Crystaláků musím oznámit zrušení párty plánované na 18.1. Akce měla být startem druhé etapy oblíbených taškařic, které spatřily světlo světa právě v tomto zařízení a v tomto městě. Bohužel se tak nestane.

Současnému vedení SD Crystal se po dohodě o konání párty a následném měsíci příprav donesly zaručené informace o totální devastaci objektu cituji: "Zdrogovanou neovladatelnou smečkou, navštěvující akce tohoto typu".

Chápu, že ředitel mohl nedůvěřivě pohlížet na možnou návštěvu Crystalu tisícovkou roztančených lidí. Sám je zvyklý na návštěvy mnohem komornější (skupiny Buty a Monkey Bussines se nedostaly přes 200 návštěvníků), po kterých je pořádek zachován.

Věřte, že jsme hájili Crystal House i Vás, jeho návštěvníky. Zaručovali jsme se, že informace vedoucí ke zrušení akce jsou pouhou pomluvou. Bránili jsme Vás, že opravdu nejste zvěř, která si píchá cosi do žil natoaletách, nerozkopává úmyslně dveřní výplně, neláme toaletní mísy, nekoná malou i velkou potřebu v ztemělých rozích hlavního sálu.

Nepomohly argumenty o pokročilém stadiu příprav, nepomohly argumenty o nesmyslnosti těchto informací, nepomohly odkazy na zcela jiné zkušenosti ředitele nepoměrně luxusnějšího kulturního domu v Liberci, nepomohly argumenty mluvící o jednoznačné ekonomické výhodnosti akce pro vedení Crystalu (nájem, kauce, tržba z barů ) atd.

Přátelé, nepomohlo zhola nic. Nakonec jsme si připadali jako banda idiotů, která si nedokáže uvědomit, jak pořádáním podobných akcí přispívá k morálnímu úpadku mládeže na Českolipsku.

Tímto se tedy omlouváme Vám všem, které jsme chtěli odlákat od magického oka vašich obrazovek, Vám všem, kterým jsme chtěli ušetřit hrncování se za touto odpornou zábavou bůhví kam. Omlouváme se zabookovaným DJům za planý poplach a doufáme, že na Crystal nezanevřou.

Děkujeme za marnou podporu dramaturga Crystalu pana Kaňky, děkujeme za skvělý přístup pana Tomana resp. firmy AMERICAN BULL.

Vám všem, kteří jste se chystali dorazit můžeme slíbit, že za kralování současného ředitele je CRYSTAL HOUSE v Crystalu definitivně mrtev a popřát Vám nového ředitele, který pochopí, že právě vy jste generací, která má zájem se bavit a je ochotna za zábavu občas upustit chlup.

Co říci závěrem?

Marný boj nás trochu rozhodil. Už je to ale v pohodě. Nás totiž pořádání večírků podporující úpadek lidstva vlastně baví. Úpadek je totiž naše druhé jméno, vždyť víte - DEKADENCE.

A proto, ať žije DECADANCE - QUEENs, ať žije 22. únor v Liberci.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016