PARTYINFO

 

TICK TACK

Datum konání:
30.11.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Airto, Loutka and DJ Martin Haberland(Benchmark rec./SK)
Lounge: S.S.D.(Satisfied Sexual Desires) & Kuba Soulcheck(Funkomat/Stereotica
Live:
Satisfied Sexual Desires
Popis:
módní přehlídka New Yorker
 
 
Tic Tac v Mecce s Martinem Haberlandem a SSD
Tuto sobotu v mecce - příjemná housová klubovka Tic Tac s Airtem, Loutkou a Martinem Haberlandem na hlavní stagi, v C-loungi živě Satisfied Sexual Desires. Módní přehlídka New Yorker.
 
TICK TACK – klub Mecca – sobota 30.11.2002 pořádá Groovy brigade
Line up: DJs: Airto(Roxy Promotion), DJ Loutka(Beeswax rec.)/Roxydust) and very special guest DJ Martin Haberland(Benchmark rec./Slovensko)
Lounge: S.S.D.(Satisfied Sexual Desires) & Kuba Soulcheck(Funkomat/Stereotica) .

V sobotu 30.11.2002 proběhne v klubu Mecca další pokračování úspěšné klubové noci TICK TACK. Tato taneční párty je vždy zárukou toho nejlepšího klubového zážitku v naší zemi.
Line up: na hlavní stage se představí rezidenti Airto a Loutka. Jako speciální host exkluzivně v klubu Mecca vystoupí DJ a producent Martin Haberland z Benchmark recordings(Slovensko). V této době vychází i jeho singl na stejnojmenném labelu, který mimochodem získal velmi dobré hodnocení v nejprestižnějším světovém magazínu o taneční hudbě a to v anglickém Mixmagu.
Představí se nám ve svém našlápnutém setu , který bude okořeněn těmi nejlepšími ingrediencemi jazzu a house music. Navíc můžete očekávat opět exkluzivní super design včetně světelného parku a pohodlný nábytek, který Vám jistě zpříjemní tento večer. Očekávají se příjemná překvapení a tentokrát i atraktivní modelky a performance s netradiční módní přehlídkou od firmy NewYorker.
Na druhém stage v lounge se představí nový živý projekt S.S.D.(Satisfied Sexual Desires) Jejich hostem bude také exkluzivně půvabná američanka s francouzskou krví Lucille T, která svým vokálem doprovází skladbu „La Discotheque“. Tato čtyčlenná skupina má za sebou pestrou minulost. Frontmenem je známý DJ a producent Kuba Soulcheck (spoluzakladatel skupiny Liquid Harmony). Další výraznou postavou tohoto projektu je baskytarista ze skupiny Vltava – Martin Štec se svým bratrem Derekem Štecem aka Draq(kytara) a Izit(keyboards). Živé vystoupení je vždy bude doplněno i o djing a sratching Kuby Soulchecka, který vytváří ve spojení s těmito živými muzikanty neopakovatelný zážitek. Celý projekt je o svobodě projevu klubové hudby, který je základní ideou celého projektu. V jejich zbrusu nových skladbách uslyšíte hudbu, která osloví příznivce house music, funky a rnb. Všechny připravované singly mají vyjít až v příštím roce (včetně remixu na titulní původní electro funk skladbu úspěšného seriálu Návštěvníci z počátku 80.let).

Podporují: NewYorker – „Dress for dancing“
Rádio Express 90.3 FM – „Poslouchej koho chceš“




 

Reporty

 
Tic Tac v Mecce s Martinem Haberlandem
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016