PARTYINFO

 

MIKULÁŠSKÁ GATE

Datum konání:
06.12.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Petr Holman, Enrico (sun-e), Paulo Tuschelo, Little Lui (SK)
Popis:
andělé, čerti, mikuláš a Jan Tleskač, fruit salát, uhlí a pekelný kotel
vstup 130 CZK, start 21:00, do 23:00 vstup zdarma
 
 
Mikulášké vydání progressive trance party Gate
Mikulášké vydání progressive trance party Gate
 
Tranceové party GATE patří od počátku k těm stěžejním v klubu Industry. Do druhého roku své existence vstupuje GATE už trochu méně tranceově a naopak trochu více progressive. DJ E.S.W.L. a N-Rica asi nemusíme nějak blíže představovat, protože patří mezi časté hosty GATEu. Zato slovenský DJ Little Loui, mimochodem čerstvá posila bookingu "clubber.sound", bude hrát na GATEu poprvé a podle všeho se máte na co těšit. Co můžeme očekávat, to se dozvíte z rozhovoru, který s ním připravujeme a který zveřejníme začátkem prosince. Dalším hostem je Paolo Tuschelo - jméno, které se často objevovalo (a stále objevuje) po boku DJ Michala Buriana. Už to je zárukou kvality. DJ Petr Holman si jej na svoji party pozval proto, že Paolův hudební styl je mu hodně blízký: "Dokonce tak blízký, že v našich kufrech byste našli spoustu stejných desek. Já vím, že je to trochu "riziko", pozvat si na svoji party někoho, kdo hraje hodně podobně. Ale já jsem to risknul a chci tentokrát jít více do progressive. Paolo Tuschelo bude jako host hrát přede mnou a já si pak budu muset poradit s tím, jaké desky na mě "zbydou". V každém případě se na setkání s ním GATEu těším," říká Petr Holman. Prosincové vydání party GATE snad přesvědčí všechny nevěřící Tomáše, že trance není jen komerce a že progressive není jen něco imaginárního, či momentálně módního, ale že je to muzika, na kterou se dá také skvěle pařit. Světelný park bude i tentokrát posílen o výkonný zelený laser, připravujeme vychytanou videoprojekci a chybět nebudou ani tentokrát taneční performance a speciální dekorace. Přijďte, nebudete litovat. Těší se na vás DJ Petr Holman a jeho hosté.

Profily DJs

Little Loui (clubber.sound/Ibiza Promotion)

Tento slovenský DJ není rozhodně žádným nováčkem. Hrát začal už v roce 1986. Tehdy upřednostňoval hlavně funk a reggae. Dnes v jeho repertoáru převažuje progressive trance/house. Tři roky byl rezidentem nejznámějšího bratislavského klubu Extreme. Další rezidentury: ZOOM (Maďarsko), Crystal Bratislava. Little Loui zná zpoza DJ pultu i některé české kluby, např. Paradogs, Fabric, Barumba a další. Žádnou neznámou pro něj není ani Industry, kde si už zahrál na party Attention s Michalem Burianem a Danem Coolym. Nedávno si zahrál setík společně s Petrem Holmanem v pořadu Dance Extravaganza na rádiu Evropa 2. Oba DJs si společné hraní pochvalovali a domluvili se na další spolupráci. Prvním výsledkem je pozvání na prosincový GATE v Industry. Little Loui si zahrál po boku DJs hodně zvučných jmen, např. Colin Dale, Corvin Dalek, Ian Ossia, Marco Zaffarano, Paul Mack, Valentino Kanzyani a další. Za zmínku jistě stojí i fakt, že Little Loui je čerstvou posilou bookingu "clubber.sound". Na Slovensku jej zastupuje agentura Ibiza Promotion.

Paolo Tuschelo (Synopsy Promotion)

Dýdžejská biografie Paola Tuschela je vskutku originální a převzali jsme ji z jeho stránek http://www.paolo-tuschelo.cz/, jejichž návštěvu vřele doporučujeme:
"Originálně, originální, originál"
Vytříbený vkus a fantazie. Charismatický muž výstředních skandálů v dobrém slova smyslu. V jeho krvi proudí rytmy jižního Španělska odkud pochází jeho předci. Hudba mu otevřela cestu k vývoji osobnosti a nalezení osobní pravdy. Jeho vizí je zrealizování "světa fantazie" využitím maximálních možností zvuku. Stojí v první řadě s těmi, kdo žijí předpovědí hudby jako jednoho z článků, jenž způsobí naprosto největší revoluční převrat dosavadního myšlení v dějinách lidstva a umožní posunout hranice reality... Konsumenti jeho setů je považují za velké super experimenty, při kterých se stává prý i nemožné. Dirigent orchestru specifických zvuků vyrytých ve stopách desek. Učitel a žák v jedné osobě ... to je Paolo Tuschelo.

Co drogy, sny, vzor, láska, hudba, zvuk a energie?

DROGY: Rozhodně si nemyslím, že drogy byly, jsou a budou neodmyslitelnou částí této hudební scény. Existují zvuky, které vás zrovna jako drogy zvednou ze země. Je jich sice hodně málo, ale rodí se ... A tak se ptám já sám proč drogy a hudba? Nejsme přece všichni zamrzlý?
SNY: Mé sny jsou můj život. Žiju ve snu, který je reálný. Pro mě je sen a realita jedno a to mě vede dál a dál.
VZOR: Ano, mám. Mám už léta velký vzor na svetru od babičky, ale nenosím ho ...
LÁSKA: Láska je jako elektrika - dobíjí, ale i zabíjí!
HUDBA: Miluju ji více než včera a méně než zítra.
ZVUK: Zvuk je nejstarší a nejsilnější král světa ... Zvuk je brána do prostoru ...
ENERGIE: Zdroj všeho dění. Miluje vše i vás, tak pojďte a hrajte si, jste její součástí

Paolo Tuschelo - VÁM VŠEM

N-Rico (Studio 54)

Není to rozhodně žádný nováček, v této DJské sestavě je dokonce nejzkušenější. Zahrál si snad ve všech pražských významných klubech a také v mnoha klubech mimo hlavní město. Hudebně mu asi nejvíce vyhovuje tech-house a právě do progressive laděný trance. N-Rico se taneční scéně věnuje opravdu naplno. Kromě toho, že hraje, je také úspěšným promotérem.

E.S.W.L.

I on už hraje pěkných pár let. Začínal na diskotékách, později se propracoval přes eurotrance až k progressive trance, který je dnes jeho doménou. Hraje pravidelně v brněnském klubu Monitor Music Arena, slyšet jste ho mohli na několika Citadelách, ale i v pražských klubech Industry, Naif a Guru. Bývá také častým hostem Marka Řeřichy v pořadu Dance Extravaganza na Evropě dvě.

A nakonec hostitel:

Petr Holman (clubber.sound)

Rezident GATEu, je DJem cca o dvacet let starším než většina jeho spoluhráčů, ale líbí se mu stejná muzika, a to je to nejdůležitější. Také on hrával zpočátku (začínal cca před dvěma lety) komerčnější tracky, ale postupem času se v jeho setech začalo objevovat stále více do progressive laděných desek a dnes je tento žánr jeho jednoznačně nejoblíbenějším. Petr Holman (ještě donedávna DJ Holmi) je v posledních několika měsících stále vyhledávanějším DJem. Zahrál si např. na obou Creamfields warm-upech, dvakrát na brněnské Citadele, na festivalu Zámostí, na premiéře brněnské trance party Fusion, několikrát na populární Ibiza Night , Decadance v Liberci a na dalších akcích.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016