PARTYINFO

 

EMPATHY

Datum konání:
07.12.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Stuart Wilkinson (UK), Chris Sadler (UK), Petr Holman, Mysh
Popis:
každý druhý návštěvník CD zdarma
vstup 180 CZK, do 23:30 100 CZK
 
 
Empathy - Direct from London
Telepatie je přenos myšlenek, kdežto empatie je přenos pocitu.
 
Telepatie je přenos myšlenek, kdežto empatie je přenos pocitu. Což na první pohled vypadá, jako by telepatie byla hodnotnější, ale když se nad tím zamyslíte, možná vás taky napadne, že je to vlastně naopak. Přenos a sdílení pocitu totiž dokáže bejt daleko hustší. A tak se stalo, že jsem odmítl považovat za pouhou "náhodu" skutečnost, že jsme si před víc než rokem vybrali pro jednu z našich parties název "Empathy". Aniž jsme v té době tušili, že někde v Anglii už pořádají parties se stejným názvem a s podobnou filosofií a muzikou. Že se nakonec pořádající týmy setkali je Vám doufám už jasný a k nápadu spojit určitým způsobem síly na Empathy pak nebylo daleko.

A tak Vás ted můžu pozvat na první anglicko=českou Empathy, která svým způsobem prodělá v Industry svoji obnovenou premiéru. Pete Tong v Esential Selection prohlásil anglickou Empathy jednou z nejlepších nových klubových nocí. A právě duchovní otec téhle progresivní tech house party Stuart Wilkinson by mohl být pro vás tím největším lákadlem. Jeho styl byl hodnocen jako pionýrský, až unikátní a záznam jeho demosetu to jednoznačně potvrzoval.

Pokud by to někoho přece jen nepřesvědčilo, pak druhou pozvanou hvězdou z naší taneční scény je Chris Sadler a toho snad netřeba nějak zvlášt představovat. Vždycky s pohodovým usměvem provázel našince ve svých setech krajinami hudebními, dosud námi nezmapovanými a není duvod, aby tomu tentokrát nebylo stejně (mimochodem, se stejnou samozřejmostí jako se staví za gramofony, jsem ho viděl a slyšel, když se postavil za pult v rádiu a nemělo to chybu. Kdo umí, ten umí).

Z rezidentnách DJs ponesou kůži na trh Petr Holman a.k.a. Holmi, jeden z nejvýraznějších tranceových českých DJs poslední doby a Michal Jirák a.k.a. Mysh (ten se dokonce rozhodl představit živě část své nové hudební tvorby).

O dekorace se s nemalou péčí a dukladností postarala "naše Kačíí" (budiž jí za to velký dík) a tak je doufám jasný, že tahle noc nebude mít chybu a sdílení pocitu bude v sobotu 7. prosince v Industry opravdu stát za to. Přijdte...
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016