PARTYINFO

 

FACE OFF

Datum konání:
25.12.2002 - středa
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Brady & Next (rezidents, clubber.sound), Fun (lighthouse)
Live:
Sound Cabinet
Popis:
vstup: bramborový salát, kapr
 
 
Poslední Face off a bio DJ Fun , Solid Sound Cabinet
Pravidelná tech housová party se po roce své existence loučí s Industry. Jeho poslední pokračování můžete zažít o vánočních svátcích, kde se Vám představí hradecký DJ Fun ze stáje Lighthouse a živě také projekt Solid Sound Cabinet, tvořící duo DJ Brady a Karzi.
 
Pravidelný tech housový mejdan se po roce své existence loučí s Industry. Jeho poslední pokračování můžete zažít o vánočních svátcích a to neobvykle ve středu 25.12. se Vám představí hradecký DJ Fun ze stáje Lighthouse a živě také projekt Solid Sound Cabinet, tvořící duo DJ Brady a Karzi.

Start: 21:00
End: 06:00


DJ Fun:

(Převzato od lighthouse).
Počátky jeho Djské kariéry sahají až někam do roku 1994. V srpnu 1994 pořádá Fun s DJem Motýlem pro hradečáky památné 1. House Party ve východních Čechách, účast na tehdejší dobu byla velmi dobrá kolem 700 lidí.

Během let 1996 - 2001 hrál ve většině klubů po celé ČR / včetně Radosti, Roxy, Meccy /. V roce 1998 otvírá Fun svůj vlastní klub v Hradci Králové: D.I.S.C.O. 2001 /dle ankety v Tripu 5. nejlepší klub v ČR za rok 1998/!

Další DJské úspěchy: festivaly Summer of Love 2000, Svojšice 2000 a 2002, LPC Open Air Field 2000, 2001, 2002, SONIC 2001, Global Connection 2001, Creamfield 2002.

V roce 2000 - 2001 se stává residentem a promotérem klubového večera GROOVY MEJDAN v Orange - El Diablo, taktéž v Hradci Králové.

V roce 2000 namíchal pro časopis Tripmag promo CD, které sklidilo velmi slušný úspěch. V r. 2001 - namíchal opět promo, které bylo tentokrát vyhlášeno v Tripmagu promem měsíce.


Solid Sound Cabinet

Společný projekt DJe Bradyho a Karziho ze známé pražské skupiny Southpaw. Dali se dohromady v říjnu minulého roku a to více méně náhodou, když oba vystupovali na vernisáži koláží Zdeňka Shwarze. Zde si poprvé vyzkoušeli gramo + synths a oba byli výsledkem nadšeni.

Po pár zkouškách si vyjasnili svoji představu o zvuku nového projektu a svoji premiéru pak dali na party Camouflage v Mecce a na dřívějších Face Offech v Industry 55 stále jako gramo & synths.

Dnes už hrají kompletně live a jejich zvuk by se dal hodnotit jako deep/tech house ovlivněný trancem a progressive. Mezi jejich nesporné úspěchy patří i producentská činnost.
Jejich zatím největší hit, skladbu COMPOT již delší dobu můžete slyšet na Radiu 1.

Druhá věc, která nese název Metropolice se ucházela o místo na česko-francouzské kompilaci Prague meets Paris a jako třetí v pořadí Solid Sound Cabinet remixovali známou skladbu od Eurythmics - Sweat Dreams pro divadelní představení Polaroidy.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016