PARTYINFO

 

RODEO

Datum konání:
13.12.2002 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Lillou (eastbase), Drahota
Live:
Begin of the End
 
 
Rodeo v Liquidu
Houseový mejdan Rodeo pořádaný agenturou Leland Gaunt ve spolupráci s DJem Drahotou si Vás dovoluje pozvat na své druhé pokračování v klubu Liquid v Liberci.
 
Houseový mejdan RODEO pořádaný agenturou Leland Gaunt ve spolupráci s DJem Drahotou si Vás dovoluje pozvat na své druhé pokračování v klubu Liquid v Liberci. Jako staronová rezidentní noc, se RODEO zařadilo mezi ty úspěšnější housové večírky v již zmiňovaném klubu jako například Resonant či Puzzle. Na prosincovém RODEU se návštěvníci budou moci těšit na opravdovou baštu house music a to nejen z gramofonů!

Jako první host se představí pražská DJka LILLOU zastupujicí agenturou Eastbase. Jana (jake je její opravdové jméno) se v roce 1999 po dvou letech strávených v Londýně vrátila zpět do Prahy. Odjížděla jako clubberka a vrátila se jako DJka. Nejspíš jí pobyt v Londýně hodně ovlivnil, protože kdo Lillou již slyšel a má trochu přehled o taneční hudbě, jistě potvrdí, že z jejich desek je cítit "London style". Má opravdu vytříbený vkus, je zvukově originální a to se tancechtivým clubberům mooc líbí. :)

Už jste někdy viděli na plakátu název live projektu BEGIN OF THE END? Jestli si teď nemůžete vybavit zda ano, či ne, tak se nechte podat. Správná odpoveď je samozřejmě ano. Jednočlenný projekt BEGIN OF THE END (dále jen BOTE) jste mohli již zahlédnout např. na plakátech Open Air Field, Creamfields, International Techno Event. Zdeněk Charvát aka BOTE hraje live již 3 roky. Hraje směsici WETandHARD a progressive. Libereckým clubberům se představí úplně poprvé a jak nám také potvrdil, už se moc těší.

Celou tuto DJskou rodinku doplňuje rezident Drahota, který ma připravený speciální HAPPY-CHRISTMAS SET.

Nebudou už samozřejmě chybět western dekorace, lights by Liquid.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016