PARTYINFO

 

HARDSOUL: NEXT IMPORT FROM SWEDEN

Datum konání:
16.05.2003 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Marcus Stork (SWE), Jerry vs. Denia, Los Perverzos, Santa vs. Scoop, Goes-F
experimental chill-zone: Tapolsky (UA), 32nd May, Frying Wind, Hech
Info:
http://www.scanners.cz...
Popis:
vstup 220/270 CZK
 
 
Marcus Stork naostro
Next Import From Sweden
Na dobu těsně předtím než některým z vás začne svatý týden, jsme pro vás připravili akce, kterými si klademe za úkol navodit na toto lehce vystresované období dobrou náladu.
 
Na dobu těsně předtím než některým z Vás začne svatý týden, jsme pro Vás připravili akce, kterými si klademe za úkol navodit na toto lehce vystresované období dobrou náladu. K tomu by měly dopomáhat hodně barevné a veselé lightshow, videoprojekce a dekorace, na kterých se už pomalu pracuje. Samozřejmostí bude kvalitní sound system vydávající čistý nezkreslený a dostatečně silný zvuk. :) Jak již sám název celého víkendu a podtitul obou akcí napovídá, nebudeme podporovat trend omílání pořád stejných jmen, navštěvujících Čechy a Moravu pomalu každý týden a na obou parties Vám představíme dalšího člena z komunity Švédských DJs. Je jím majitel celosvětově známeho vydavatelství Armalyte records, dj a producent ze Stockholmu - Marcus Stork.

pátek 16.05.2003 - HARDSOUL | L-klub (Pardubice)
djs: Marcus Stork (SWE), Tapolsky (UA), Jerry vs. Denia, Los Perverzos + MC Mika, Santa vs. Scoop, Goes-F, 32nd May, Frying Wind, Hech

V pardubickém L-klubu se bude na hlavní stagi hrát většinu času ze 4 gramofonů. Marcuse zde podpoří česko-slovenská dvojice Jerry vs. Denia ve společném tech-electro setu ze 4 gramofonů. Další kdo roztočí 4 gramofony bude projekt našeho bookingu zvaný Los Perverzos, tedy djs R-man a Crayzzeeeman, které doplní svým sexy hlasem MC Mika. Ranní 4gramcový set budou mít na svědomí pardubická dvojice Santa vs. Scoop, což věští dvě hodiny vysoce kvalitního chvílemi až experimentálního techna. Úvod party bude patřit symfonii pro dvě ruce, dva gramofony a jednu hlavu v podání hradeckého dje známeho pod jménem Goes-F.
Na druhé stagi jsme za hlavního hosta zvolili dje z ukrajinské metropole Kyjeva, kterým není nikdo než tamní drum'n'bassová jednička dj Tapolsky. Vzhledem k tomu, že bude celá stage pojata jako experimentální chillout, pozvali jsme tomu patřičné hosty. Z Brna dorazí 32nd May, kterého slovo experiment vystihuje naprosto dokonale. Dalším podobným djem bude českobudějovický Frying Wind zastupující Aiffel records. Ráno bude patřit speciálnímu breakbeatovému setu v podání pardubického dje Hecha.

sobota 17.05.2003 - EKKSPLORER | Fabric (Ostrava)
djs: Marcus Stork (SWE), Pavel Krejdl, Paul Hawk, Crayzzeeeman, Raa.o

V sobotu se náš party víkend přesune na Moravu konkretně do ostravského klubu Fabric. Marcusovi bude dělat support pětice cz djs. Z pražského kovošrotu :) do ostravské "továrny" dorazí dj Pavel Krejdl. Dalším přespolním djem na této party bude náš dj Crayzzeeeman. Moravské djské pole budou zatupovat kyjovský Paul Hawk a ostravský Raa.o.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016