PARTYINFO

 

PURE RHYTHM SOUND SYSTEM

Datum konání:
11.12.2002 - středa
Místo konání:
Praha - Norton
DJs:
Rescue & Canobee
Popis:
start 21:00, vstup zdarma!
 
 
DJ Rescue v klubu Norton podruhé
Když se osmého listopadu otevíral Norton, byl Rescue úplně první, kdo v klubu roztočil vinyly na neosahaným gramofonech.
 
Když se osmého listopadu otevíral NORTON CLUB & CAFÉ, byl Rescue úplně první, kdo v klubu roztočil vinyly na neosahaným gramofonech. Společně s Lucasem a Vikem zahráli během (velmi povedeného) večera house ve všech polohách. Mě nejvíce zaujali deep-houseové desky, snad proto, že se do malého a pohodového klubíku hodí více. Rescue je podle mého názoru jeden z nejtalentovanějším "mladých" DJů, hlavně díky precizním mixům a výběru desek, takže jsem rád, že přijal nabídku pravidelného hraní. Před jeho středečním vystoupením jsem se zeptal na pár otázek týkajících se právě klubu Norton...

Jaký dojem na tebe udělal Norton, když jsi do něj poprvé vešel?

Myslím, že jsem byl spokojen. Příjemný prostor, kde může člověk poslechnout hudbu a přitom v pohodě posedět. Ostatně my jsme u toho mixování na otvíračce museli taky sedět. Výška stolu tam byla tam pro DJskou školku. :)

No to už je vyřešeno, takže se nemusíš bát. Máš raději velké kluby nebo místa jako Norton?

Mám rád oboje. Je to spíš tak, že v těch větších klubech, kam chodí lidi spíš tancovat než posedět, mám větší možnost vidět jak na mé desky a mixy lidi reagují. Ale rád si zahraji i v malých klubech, je to zas o něčem jiném.

A hraješ jinak v Nortonu než třeba v Roxy? Jako jestli je rozdíl ve výběru desek nebo vůbec celých setech?

Určitě. Výběr desek do Nortonu mám zcela odlišný od věcí, které normálně hraji v klubech jako Roxy, tím pádem i celý set se nese v jiné náladě. Do Nortonu si beru spíše klidnější a poslechovější věci, ty se tam hodí daleko lépe.

Můžeš závěrem shrnout fakta o středě třeba pro ty, kteří v Nortonu ještě nikdy nebyli?

Klub Norton je v Dušní ulici číslo 15, což je vlastně kousek od Staromáku. Hned za rohem je La Casa Blů, takže snad každý trefí. Začíná se hrát ve 21 h. a vstup je zdarma. Ve středu 11.12. se mnou bude hrát DJ Canobee také z Pure Rhythm sound systemu a můžete se těšit na příjemný večer. Takže se těším taky! :)


A jako bonus - set ke stažení:

DJ Rescue & DJ Box - 4 gramo (formát OGG)
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016