PARTYINFO

 

X-MASSACRE

Datum konání:
25.12.2002 - středa
Místo konání:
Ústí nad Orlicí - KD
DJs:
Beat Brothers (freestyle), Philip TBC, Stress, Artie, Subsist, e-Li & Myussa (vocals)
Live:
Skipworker & Mr. Vee
Popis:
videoprojekce, čajovna, 2 bary, playstation, 12 kW
vstup 120 CZK
 
 
X-Massacre
X-Massacre - tisková zpráva.
 
Myslím, že po čtyřech letech se už dá mluvit o tradici. Ptáte se o jaké? No přeci, že hned po Vánocích se můžete těšit na další skvělý večer, kde se uvidíte se všemi známými a pochlubíte co jste dostali od "Ježíška". Stejně tak, jako předešlé tři ročníky X-Massacru proběhly 25.12., ani tento rok tomu nebude jinak. I místo zůstává stejné, tedy Kulturní dům v Ústí nad Orlicí. Nutno podotknout, že X-Massacre (v té době ještě Techno X-Massacre) byl první party, která v tomto prostoru proběhla a své prvenství si držel až do února tohoto roku.

A kohože si budete moci vychutnat tentokrát? Nabídka je bohatá a hostu je hned několik. Živé vystoupení projektu, skládajícího se ze jmen Skipworker a Mr. Vee, se postará o vskutku zajímavou techno show, plnou nápadů a barevných změn a upozorňuji, že ani náhodou není odbyto připraveným live actem v noteboocích. Bassové linky z kytary a spoustu jiných nástrojů, to je skutečný techno live. Na naší scéně je vcelku mladý, své premiérové vystoupení si odbyl na letním festivalu Loop v Brně, kde sklidil úspěch.

Ovšem u Brna ještě chvilku zůstaneme. Odtamtud je totiž další host. Formace Beat Brothers jsou celek, jež nejenom vystupuje, ale také pořádá akce s velmi zajímavými hosty. Jejich vystoupení by se dalo přirovnat takovému freestyleu. Jeden dj obsluhuje gramofony a na podiu se střídají různí umělci, hrající na hudební nástroje. Show je to opravdu energická. A v jakých vodách se pohybují? No přeci drum´n´bass, který také zastoupí další host večera, dobře známý pražský Philip TBC. Tento člověk dokáže velmi přesně kombinovat styly break beat, jungle a tekkno a je aktivním podpůrcem menšinového stylu break beat, který je u nás nedoceněn. Break beat přijede zahrát českotřebovský dj s přechodným bydlištěm v Londýně, sir Stress.

X-Massacre, jak už bývá dobrý zvykem, je zastáncem pravého chill outu. Tedy žádné techno, house či cokoli co tam všude rvou a nazývají to chill out. Z 2 kW zvuku bude znít hudba hypnotická, emotivní, příjemně poslechová, pod taktovkou mistra pseudovlivů Artieho. Zbytek sestav doplní Subsist a e-Li s vokalistou Myussou. Vstup činí 120Kč, které slibují i tradiční rozpustilosti jako videoprojekci, čajovnu, 2 bary, playstation či ostrých 12 kW zvuku.

Těšíme se na Vaši návštěvu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016