PARTYINFO

 

AKUSTICKÝ KONCERT

Datum konání:
18.12.2002 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Divokej Bill, Roe Deer, Lety mimo
 
 
Divokej Bill, Roe deer, Lety mimo - profil
Divokej Bill, Roe deer, Lety mimo - profil.
 
V ROXY se ve středu 18.12. v 19:00 sejde na jednom pódiu hned několik skvělých domácích kapel, aby předvedli jJžíškovi, že to umí rozjet třeba i potmě!

Divokej Bill - exkluzivně AKUSTICKY!

Kapela se proslavila před pár lety díky vítězství v Rock Made In Gambrinus a soutěže nejcennější - Jim Beam Rock. Kromě těchto soutěží skupina odehrála stovky koncertů,
a objevuje se v podobě headlinerů i na největších domácích festivalech.

Koncerty Divokýho Billa jsou věrny jménu kapely. Jsou nabité energií a nadšením, který nenechá nikoho v klidu. Divokej Bill svému jménu nedělá ostudu - na jevišti chrlí oheň, skáče do výšky, řve do megafonu a provozuje opravdovou show. Divokej Bill hraje rock s prvky country, punku a irské melodiky a prostě ho musíte vidět a slyšet!

Roe Deer - exkluzivně AKUSTICKY!

Skupina Roe-deer vznikla na přelomu července a srpna roku 1999 během jamovaní na horské chatě (odtud i název uskupení; během hraní se prý za oknem objevila srnka). Z původního záměru hrát striktně trip-hop, se skupina propracovala ke stylu, který, jak sami přiznávají nelze tak docela škatulkovat - líná, pohodová, snad i melancholická hudba, ve které mají místo jak klávesové, tak smyčcové nástroje (housle, viola, violoncello).

Stejná je i atmosféra jejich hudbu provázející, koncerty se nikam neženou, pohoda vždy na prvním místě. Kapela vydala na sklonku minulého roku debutové album "Everforever" se třinácti příjemně snivými skladbami, které neminuly pozitivní kritiky.

Lety mimo - exkluzivně AKUSTICKY!

Skupina vznikla už v roce 1990, ale do širšího povědomí posluchačů se zapsala teprve v r. 1997, kdy si je vybrala skupina Tři sestry jako předkapelu na své koncerty. Skupina vydala 2 dema, díky nimž se kapela posunula zase o stupínek výše.

Poté si je za předskokany vybraly takové hvězdy jako němečtí LIQIDO nebo kultovní YOUNG GODS. Vzápětí přichází velký kontrakt s BMG a první velká deska. Album 2001 SPACE PUNK vyšlo v květnu 2001 a bylo pokřtěno ve vyprodaném Futuru. Repertoár je více písničkový, trochu do punku, ale je v něm možno zachytit i vlivy taneční hudby.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016