PARTYINFO

 

NEW YEARS CLOTHES

Datum konání:
24.12.2002 - úterý
Místo konání:
Praha - Obchodní centrum Letňany
Info:
info@techno.cz
Popis:
ukončení soutěže Techno.cz - New Years Clothes
 
 
New Years Clothes – soutěž s Pumou na Techno.cz!
Vyhraj originální oblečení značky PUMA a prožij spolu s PUMOU super silvestrovskou párty v klubu ROXY! Pro dva z vás je na štědrý den přichystáno překvapení v podobě trička, kalhot a bot PUMA dle vlastního výběru a k tomu 2 volné vstupy na maximální silvestrovskou párty Lord of the Ring v Roxy!
 
Puma Store Opening Vyhraj originální oblečení značky PUMA a prožij spolu s PUMOU super silvestrovskou párty v klubu ROXY.

Silvestrovská oslava se blíží. Nemáte co na sebe? Ježíšek nestíhá a vy ke všemu nemáte kde slavit? Nevadí, máme řešení!

New Years Clothes je nová soutěž, kterou jsme pro čtenáře Techno.cz přichystali ve spolupráci s PUMOU a jedním z nejoblíbenějších klubů u nás - Roxy. Vyhrajte stylové oblečení na silvestrovskou noc a volné vstupy na silvestrovskou oslavu v Roxy! Party Lord Of The Ring s DJs Michael Burian, Loutka, Tráva, Chris Sadler, Airto, Dan Cooley, Cubik, Rai, PC, Blue, Stanzim a Mowgli čeká na vás.

Puma Store Opening V soutěži můžete vyhrát:

2x oblečení na novoroční party (tričko, kalhoty a boty značky Puma dle vlastního výběru) a 2x 2 vstupy na silvestrovskou party Lord Of The Ring v Roxy.

Pravidla soutěže:

Soutěž spolu s námi na Techno.cz, napiš odpověď na tři otázky, které se v období od 14. do 24. prosince objeví na titulní stránce Techno.cz a o výhře se dozvíš přímo na Štědrý den, třeba u stromečku.

Puma Store Opening Z široké nabídky oblečení značky Puma ti pomůže vybrat třeba DJ Tvyks. Podmínkou soutěže je tvá účast na předání cen dne 28. prosince v autorizovaném obchodě značky PUMA – PUMA STORE v Tescu Letňany. Na podobné soutěže se můžete těšit i v příštím roce v rámci nové rubriky LIFESTYLE.

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016