PARTYINFO

 

OBSERVER

Datum konání:
24.01.2003 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Dave Navaro, Plus, Kaisersoze, Igor Pataky, Radan Mach, Martin Kremser
Popis:
vstup 180 CZK
 
 
Profil DJe Davea Navarra Rozhovor s DJem Davem Navarro
Sound elektronické taneční hudby ve Fabricu
Observer není jen další pravidelnou akcí ve vyhlášeném ostravském Fabricu, Observer je vynikající klubová party, která přináší do ostravské metropole nejaktuálnější sound elektronické taneční hudby.
 
Observer není jen další pravidelnou akcí ve vyhlášeném ostravském Fabricu, Observer je vynikající klubová party, která přináší do ostravské metropole nejaktuálnější sound elektronické taneční hudby.

Ve stejném duchu bude pokračovat i Observer v pátek 24.01. 2003, kdy se v luxusním prostředí nejlepšího ostravského klubu představí skvělý německý DJ Dave Navarro z Frankfurtu nad Mohanem, majitel distribuce Main Records, zakladatel značky Aspeak Records, na níž vydává například Johannes Heil. Dave Navarro je všestranný DJ, mistrně se orientuje ve všech stylech a druzích elektronické taneční hudby, pravidelně vystupuje ve významných klubech v Německu, hraje na Ibize, v Holandsku, v Kanadě.

Druhým zahraničním hostem letošního prvního Observeru bude talentovaný polský DJ Plus, vystupuje pod hlavičkou White Label Group, je častým hostem kvalitních parties po celém Polsku, hrál na jedné z parties slovenské legendy Boomerang a české Citadele, Plus se věnuje minimal tribal technu s důrazem na hloubku a příběh setu.

Poprvé na Observeru vystoupí vynikající domácí DJ a producent Igor Pataky, zakladatel kultovní Overthere a Underground Garage, tvůrce dvou dílů Techno Energy na značce Next Era, excelentní DJ, čerstvý majitel a uživatel technologie Final Scratch.

Na Observer se vrací Kaiser Soze, resident Orion Hall, člen Lunar Booking Agency, energický DJ, hraje techno ve všech podobách, vystupuje v rámci klubových i velkých parties po celé republice, velmi často také v zahraničí.

Domácí DJs v line upu doplní ještě brněnský Radan Mach za Lunar Booking a Martin Kremser, velmi nadějný ostravský DJ.

Kromě docela jistě skvělých audio zážitků, čekají na návštěvníky Observeru také vizuální lahůdky v podání VJ Radima Pragera z Yakuza System, originální performance brněnských Dark Angels a neobvyklé dekorace mistrů z Depo10.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016