PARTYINFO

 

APOKALYPSA ASPEAK 13

Datum konání:
28.02.2003 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Rave.cz stage - Space DJz (Jamie Bissmire & Ben Long, Potential/UK), Ade Fenton (Advanced Rec./Perverter 2 Tour/UK), Todd Sharp (Neuton/Stylusflight/DE), Pavel Krejdl (Techno.cz), Jerry (Lunar), Kaisersoze (Lunar), Bernie (Soundcaught)
girl stage - Nika 77 (Techno.cz), Laura Level (Strobe), Miss Renny (W-production), Lucca (Mersey), Denia (Bajkonur/SK)
Info:
http://www.apokalypsa.com...
Popis:
Aspeak CD Shop, videomassage Moire & Vision, go-go & performance by Molotow dancer, special laser show by Sanny, testy XTC, lightstick shop, afterparty
 
 
Last info k páteční Apokalypse
Soundsystem, videoprojekce, 3D náhledy
Apokalypsa - soundsystem, videoprojekce, 3D náhledy.
 
Sound systém na Apokalypse

Ozvučení na Apokalypse bude zcela mimořádné. Pořadatelé si dali na poslední akci na Boby obzvláště záležet a vybrali zvuk nejlépe korespondující s prostory Laser show hall. Dozvučovat tuto akci totiž bude parta "systémáků," kteří nás, i přes svoje "systémácké přesvědčení," poctí svou návštěvou. Takže se dá rozhodně mluvit o profesionálním přístupu a spojení "kvalita a čistota zvuku" je zde zcela na místě. Složení ozvučení, které bude navazovat na stávající ozvučení Boby bude následující: 4 bassové reproduktory o výšce jednoho metru na každé straně podia, 2 středovýškové boxy o velikosti jednoho metru značky A-class, které jste mohli vidět, ale hlavně slyšet, například na Cosmic tripu. Na každé zvukové pásmo jednotlivě bude připraven speciální zesilovač. A-class je ryze český výrobek, který reprodukuje přímo vyzařující zvuk. Použité bassové jednotky jsou každá o hudebním výkonu 2kW, systém dělených zesilovačů umožňuje pracovat každému reproduktoru ve správném frekvenčním rozsahu, což poskytuje možnost daleko vyššího zatížení reproduktorů, tzn. většího výkonu a zážitku z hudby. Celkový výkon aparatury činí 10kW hudebního výkonu plus bude samozřejmě využito stávajícího ozvučení Boby centra.


Videoprojekce na Apokalypse

Základ bude tvořit velká, přes 20m dlouhá, videostěna složená z pěti projekčních ploch nad podiem. Jednotlivé plochy budou odlišeny několika okruhy a tak divák vlastně uvidí několik projekcí zároveň. Samozřejmě nebude chybět interaktivita videoprojekce se zvukem jednotlivých DJs, video-line up a živé vstupy na videostěny Girl stage. Vzhledem k odbornému zázemí a možnostem komunikovat v uměleckém prostředí se většina členů MOIRE&VISION věnuje hlavně aplikovanému uměni v oborech video, multimedia a performance.

"Nejvíce nás asi baví dělat živě videoprojekce s interaktivní vazbou na dění a atmosféru daného místa. Problém je však v tom, že většina promotérů stále vnímá videoprojekci jen jako pouhou dekoraci. Interaktivní videoprojekce mají však daleko větší potenciál.

Přáli bychom si tedy, aby už konečně promotéři pochopili, že kvalitní videoprojekce je pro solidní party stejně tak důležitá jako kvalitní DJs a konečně na nich přestanou šetřit.
Dobrá videoprojekce, nejen že významně spoludotváří atmosféru hudební události, ale při správném provedení vzniká také tzv. "synergický efekt." To je moment, kdy je vnímána nejen hudba, ale i videoprojekce jako jeden synchronizovaný celek. Tím se požitek smyslu z dokonalé atmosféry většinou zněkolikanásobí. Dalo by se říci, že hudbu pak nejen slyšíte, ale přes projekci i vidíte.

Pracujeme také často s živými záběry kameramanů a tak se atmosféra a témata videoprojekce týkají přímo lidí, ať už DJs, gogo nebo samotných návštěvníků, kteří se tak stávají přímými aktéry videoprojekce. Je to celé o multi-komunikaci, setkávání, ale hlavně to musí být velkolepá show tady a teď." - Moire and Vision


3D náhledy



 
Space DJz 5 otázek pro účinkující DJs Profil DJe Todda Sharpa Rozhovor s DJem Toddem Sharpem Profil Ade Fantona Rozhovor s Ade Fentonem After party a tričko Russel Athletic zdarma DJs Cards Profil Space DJz Rozhovor s Nikou77 po ICQ Informace o dámském obsazení druhé stage Místa s předprodejem na Apokalypsu Rozhovor s DJem Jerrym Tisková zpráva Apokalypsa – Aspeak 13

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016