PARTYINFO

 

BASSLINE BASIC: MARVELOUS EROTIC

Datum konání:
27.12.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
LIVC/Bassline Cup DJs
basic project: Orbith (Bassline, Basic resident), Prochy (Trend Music, Basic resident), Ian Fuzzy (special disco-elektro set), Biscuit & Maraca S (Basic III winners, Pro Futurum support), Dante
Live:
The Begin of the End
Info:
http://www.bassline.cz...
prochy@industry55.cz
Popis:
LIVC/Bassline Cup - soutěž začínajících DJs, registrace: juki@techno.cz
Basic football cup - turnájek (exhibice mistrů, registrace: dj.dante@seznam.cz), marvelous erotic performances (miss strip Lesbian show!), light wall & show by Technik (birthday celebration eve minded), creative dancing by Nightstrom, all spiced by Cinzano kru
vstup 190 CZK, start 19:00
 
 
Soutěž LIVC Bassline CUP
Soutěž mladých DJs LIVC Bassline CUP se každou minutou nezadržitelně blíží, zástupci nové generace mladých hudebníků pomalu, ale jistě trénují pro svou presentaci v rámci projektu Basic v pražském klubu Industry. Dovolte nám tedy, abychom představili jména registrovaných talentů.
 
Soutěž mladých začínajících DJs LIVC Bassline CUP se každou minutou nezadržitelně blíží, zástupci nové generace mladých hudebníků pomalu, ale jistě dojídají zbytky vánoční pečínky a netrpělivě trénují pro svou presentaci v rámci projektu Basic v pražském klubu Industry. Dovolte nám tedy, abychom představili jména registrovaných talentů.

Michal Hanzl - Cosmig L
Ondřej Sláma - Deepdance
Ondřej Vladyka - Xtrax
Ondřej Beránek - Subgate
Jan Králík - Nesquik
Dan Peter - Dongie
Vít Pejčoch - Kontox

Hudebně bude tentokráte a rozhodně nepříliš překvapivě dominovat techno, tech-house, wet and hard a electro.

Do poroty zasednou:

Vláďa Dolejš (LIVC, TWM)
Pavel Eichler (Bassline, Show!)
Jana Kománková (Radio1)
Rodriguez (Stanice O!)
Jan Buble (Pro Futurum)
a zástupci internetových hudebních serverů.

Taneční vystoupení:

O kreativní tancování se tradičně postará skupina Night Storm. Vznikla v říjnu roku 2001, sdružením tanečníků z celé České republiky. Za krátkou dobu si vytvořila velice dobrou pověst na taneční scéně. Zkušenosti tanečníků jsou z těch největších parties v ČR i mimo ni. Jsou to například známé party v Benešově nebo ČKD.

Do nedávna vytvářeli svými ohnivými performacemi atmosféru na parties Angel 5, ale tancovali i na brněnské Orion Hall, Apokalypse, slovenském klubu Extreme a mnoha dalších klubech a parties (Industry 55, Mecca, L-Klub Pardubice). Skupina pravidelně přijímá nové členy prostřednictvím ohlášených konkurzů tanečníků a tanečnic.

Erotic performance - lesbian show:

V odvážném představení inspirované lesbickou láskou se představí dvě mladé krásné dívky Andrea Chuchalcová a Dominika Honejsková. Jména již se vší pravděpodobností znáte, obě děvčata obsadila první příčky v mezinárodním finále soutěží Miss Strip a Miss Lesbishow.

Andrea se věnuje klasickým latinsko-americkým tancům od ranného dětství, ve své dosavadní kariéře stihla natočit taneční klip s hudební skupinou Linkink Park i dvě osvětové kampaně proti nemoci AIDS a drogám pro evropskou MTV.

Dominika se svou profesionální dráhou nikterak nevymyká vysokému standardu, stala se dokonce kandidátkou na moderování erotického pořadu na nejmenované komerční televizi.

Start: 19:00
End: 06:00
 
Informace k soutěži Livc Bassline cup a překvapení party Basic

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016