PARTYINFO

 

GLAMOUR

Datum konání:
10.01.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Moskito, Tvyks, Lucas
Popis:
fashion show by Black Market
 
 
Pozvánka na Glamour
Klub Radost FX a Black Market si vás dovolují pozvat na první letošní fashion night GLAMOUR, která se uskuteční v pátek 10. ledna od 22:00, samozřejmě kde jinde než v Radosti.
 
Klub Radost FX a Black Market si vás dovolují pozvat na první letošní fashion night GLAMOUR, která se uskuteční v pátek 10. ledna od 22:00, samozřejmě kde jinde než v Radosti.

Zahrají vám DJ Petr Moskito, který je rezidentem této úspěšné noci, a dále tři hosté - DJ Tvyks z agentury Eastbase, DJ Lucas z Roxy Bookingu a DJka Mary Love, zastupující přímo Black Market. Stylově různorodý line-up jistě uspokojí všechny příznivce kvalitního houseu, ať už máte rádi veselejší záležitosti, soulful house, nebo deepově-progresivnější rytmy, jistě si přijdete na své. Mary Love si pro vás připravuje speciální Black Market dekadent set!

Tolik tedy hudební část, nyní pár informací k hlavnímu tématu GLAMOUR, kterým je samozřejmě móda. Undergroundový klubový módní styl u nás sice existuje, zatím ale spíše přežívá, než aby konkuroval kolekcím uniformních modelů nadnárodních firem. Ve srovnání s jinými státy má u nás nabídka "nezávislého" a cenově dostupného oblékání stále co dohánět. Téměř jedinou alternativou pro lidi, kteří se chtějí ubránit logům nadnárodních firem je klubová a street móda. Avšak prodejny skutečné klubové módy v Praze se dají lehce spočítat na prstech jedné ruky. Poté, co vyhořel progresivní obchod s britskou módou BLACK MARKET na Petrském náměstí, se k nám opět, po roce a půl, vrací ve skromnějších prostorách na Žižkově. Nyní v novém Black Marketu najdete profesionální vinyl shop, kolekce britských značek jako jsou Amazing Jeans nebo Aeon&Fugue. Od příštího roku se můžete těšit také na novou módní značku roku. A jak se jmenuje? To je zatím tajemství, tak se přijďte podívat, bude to bomba!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016