PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
17.01.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
Little Lui (SK), Sascha Niederhoefer (PV Rec., D)
very special guest: Oliver Klein (Cream Rec., London/UK)
Popis:
vstup 50/100 CZK
 
 
Oliver Klein (Cream Rec./London)
Klub Paradogs v Karlových Lázních je asi jediné místo v republice, kde si za 50 Kč (do 22:00) můžete pravidelně vychutnat opravdu zajímavé zahraniční DJe. V pátek 17.1. přijíždí Oliver Klein na party Creative, aby představil své CD International Sound of... Oliver Klein, které vzniklo ve spolupráci s anglickým Creamem.
 
Oliver Klein se představí v pátek 17.1.2003 v Praze v klubu Paradogs.

 Oliver Klein OK je uznávaným jménem na poli světového dýdžejinku a producenství. Svým hitovým singlem "Rheinkraft" ovládl mezinárodní taneční scénu a otevřel si cestu k remixování takových tracku jako např. "Flight 643" (Tiësto), "Sonic Empire" (Members of Mayday) nebo "Tania" (Harry "Choo Choo" Romeo). Výsledné mixy pak potvrdili, že v Kleinovi se skutečně ukrývá zručný a kvalitní producent a remixér. Další velkou řadu remixů pro DJe jako Corvin Dalek, Moogwai, Tiësto, Mauro Picotto atd. není nutné rozepisovat.

Povzbuzen těmito úspěchy, Klein vydává singl s názvem "Timeloop" jemuž se dostalo masivní podpory stran BBC Radio1 a klíčových DJs jako Seb Fontain, Judge Jules a Pete Tong. Timeloop byl úspěch a ministry magazíne ho zařadil do patnáctky nejlepších tracku roku 2001.

Po krátké odmlce se opět spojil se svým studiovým partnerem Jurgenem Driessenem aby společně pracovali na novém singlu "Shakedown"

 Oliver Klein Klein je rovnocenně vytížen i jako DJ kdy se pravidelně objevuje po boku hvězd jako Paul Van Dyk, Carl Cox, Westbam, Timo Maas...

K tomu aby neupadl v zapomnění určitě pomáhá jeho velmi očekávané debutové album "International Sound of... Oliver Klein", vydané labelem New State Entertainment, UK a PIAS, germany na podzim 2002.

Toto album vzniklo ve spolupráci s anglickým superklubem Cream a je vzorkem Kleinových dynamických a osobitých mixovacích dovednosti.

Tento německý DJ v současnosti většinu svého času tráví v Londýně, kde s lidmi jako Seb Fontain pracuje na dalších remixech. Proto je aktuálně velmi často označován za londýnského rezidenta.

Nyní je Oliver Klein zaměstnán propagací tohoto alba, které přestaví i v klubu Paradogs dne 17.1.2003 v rámci akce CREATIVE. Po jeho boku se představí slovenský DJ Little Lui a německý DJ Sascha Niederhoefer (PV Rec./D).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016