PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
08.02.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Matrix (virus - UK)
support: Koogi (eastbase), Gabanna (jungle.sk), 2K (tribo)
down tempo chill out: Stanzim (ekumena djs), Blue (eclectica)
Popis:
lights by HPNVSN, rezervace s 10% slevou na tickets@roxy.cz
 
 
Zlámaná nadílka této zimy v Roxy pokračuje
Zlámaná nadílka této zimy pokračuje. Po dárečkách, kterými nás na konci ledna obštastnil LTJ BUKEM na noci Progression Sessions, se můžeme těšit na vystoupení další ikony současné dnb scény, DJe Matrixe.
 
Zlámaná nadílka této zimy pokračuje. Po dárečkách, kterými nás na konci ledna obštastnil LTJ BUKEM na noci Progression Sessions, se můžeme těšit na vystoupení další ikony současné dnb scény.

DJ Matrix, jehož jméno je úzce spojeno s částečně propojenými labely Virus a Metro (sdílí například momentálně defunktní webové stránky), si odbude svou českou premiéru v sobotu 8. února v klubu Roxy na pověstném mejdanu IN DA BUSH – jungle session.

DJ Matrix, z jehož dílny pochází takové pecky jako „Tightrope“ či „Trippin“ si zřejmě nachystá do kufru asfaltové placky hard/tech-stepovějšího ražení a určitě dojde i na spousty whitelabelů a dubplateů, které spatří světlo české premiérově.

Pestrá dramaturgie této noci počítá i s nekorunovaným českým dnb králem Koogim, zástupcem slovenské jungle-elity Gabannou a jedním velmi talentovaným newcomerem: DJ 2K.

O světelný park se postarají stále dokonalejší HYPNOVISON a v downtempo chilloutu zahrají DJs Blue a Stanzim. Tato noc bude zajisté hudební lahůdkou pro nalomené fajnšmekry.

Line-up:

22:00 - 00:00 2K
00:00 - 01:30 Koogi
01:30 - 03:30 Matrix
03:30 - 05:00 Gabanna

Chill-out: Blue vs Stanzim
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Let it play, shout it loud
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016