PARTYINFO

 

PUZZLE

Datum konání:
11.01.2003 - sobota
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Lillou (Eastbase), Rescue (Pure rhythm), Blond (partypeople.cz)
Popis:
vstup 70 CZK
 
 
Lillou & Rescue - bios; line-up
Bio DJky Lillou a DJe Rescue.
 
DJka Lillou

Lillou se už nadobro vzpamatovala ze svého skoro dvouletého pobytu v Anglii, kde kromě vystupování po klubech hrála i na pirátském rádiu EFM a zařadila se mezi nejlepší DJky něžného pohlaví působící v Čechách.

Můžete ji vidět v klubech Roxy, Radost FX, Paradogs či Palác Akropolis. Občas hraje společně s Lucasem na 4 gramofony a objevuje se i na akcích Quadrant sound systemu. Sama Lillou nejraději vzpomíná na pravidelnou party Psychobubble v klubu Dogstar, kterou dělají jednou za měsíc její kamarádi Nathan Coles a Mark Collings.

Nedávno vystoupila v ruském klubu Plaza (St. Petersburg). Věnuje se také vlastni tvorbě. Mezi její nejoblíbenější producenty patří Asad Rizvi, Hipp-E&Tony a Peace Division.


DJ Rescue

Rescue je členem Pure Rhythm sound systemu, který vznikl na jaře roku 2000. Jeho sety se nesou ve stylech tech-house a deep-house, okořeněné break-beatem. S hraním začínal před pár lety v klubu CZ-Beat na jeho rezidentní noci Baysound night.

V současné době má svojí noc v klubu Punto Azul a společně s DJem Lucasem hraje v klubu Ultramarin. Jinak hostuje i ve většině pražských klubů. V únoru ho čeká vystoupení v klubu Roxy na Mixu DJe Trávy s Timmym S.


Line-up

22:00 - 23:30 Blond
23:30 - 02:00 Rescue
02:00 - 04:30 Lillou
04:30 - 05:30 Blond

Vstupné
70 CZK na místě

Další připravovaná akce: Puzzle 21.03. 2003 - Blonds birthday, DJs: Blond, Květa.K & special guest DJ Tráva

Blond web: http://blond.partypeople.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016