PARTYINFO

 

CLICKS´N´CUT

Datum konání:
18.01.2003 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Aleph (aka Kaisersoze), Subsist, Šmaf
Popis:
vstup 50 CZK
 
 
Klubová noc plná hudby
Clicks´n´Cuts je turné, které vám připraví perfektní klubovou noc plnou hudby, na kterou nejste běžně zvyklí, představí vám hudbu, která vyžaduje jistou dávku fantasie, aby vás následně odměnila skvělou zkušeností, kterou budete chtít opakovat.
 
Clicks = běžné zvuky každodenní práce s vaším PC, krátké, suché, účelné, vždy mají jistý význam, odeslání financí, potvrzení čehokoliv, otevření nebo uzavření prostoru pro práci i zábavu, lze je však vnímat také jako prostředky hudebního vyjádření, jednoduchého a přesto mnoha významného, krátkého a zároveň neuvěřitelně obsáhlého. Rytmus, který vás nutí k pohybu až tančíte s hlavou plnou rozjitřené fantasie.

&

Cuts = doteky, seky, řezy, střihy, švihy, ale také dojmy z hudby dosud nepoznané a přece tak známé, okouzlující, dráždivé, čerpající z mnohaleté zkušenosti, kříží to nejpříjemnější z osvědčených zdrojů, využívá hluboká zákoutí vašich mozků, tříbí imaginaci a vtiskuje nezapomenutelné.

Turné Clicks´n´Cuts je společným projektem DJs Subsista, Alepha aka Kaiser Soze, Šmafa a Daha, kteří se rozhodli, uvést do širšího povědomí náročných českých clubberů hudbu dosud jaksi opomíjenou a zanedbávanou, na druhé straně mocně funkční v okolním tanečním světě, vyhledávanou ve vyhlášených evropských klubech, stále více populární v zámoří, hudbu která dává vzniknout mnoha geniálním labelům, poskytuje prostor spoustě mladých talentů z nedozírného prostoru elektronické taneční produkce.

Subsist je na domácí scéně známý především díky vynikající demo mix CD kompilaci "Neznámo“ a pravidelnému vystupování na akcích typu Orion Hall nebo Loop, regulérně organizuje výtečnou klubovou Experience, party bez hranic, prostor k presentaci mnoha tanečních stylů, DJs a live actů.

Aleph aka Kaiser Soze, vášnivý sběratel minimal a ambient soundu, ctitel hluboké, temné a inspirující hudby, schopný vyvést publikum ze zapovězených míst a otevřít brány vnímání dokořán.

Daho je synonymem zkušeného DJ, zvukového architekta, rebela, originálního umělce, nekompromisního hlasatele kvalitní, kontinuální muziky pro náročné posluchače a publikum s vůlí objevovat nové obzory, prostory, hudbu.

Šmaf, jediný z kvarteta DJs, který se může pyšnit debutní produkcí na novém labelu Article. Jeho promyšlené sety, budované s citem a schopností vnímat momentální stav a touhy publika dávají clubberům nesčetné, nezapomenutelné chvíle, které chtějí prožít zas a znovu.

Clicks´n´Cuts je turné, které vám připraví perfektní klubovou noc plnou hudby, na kterou nejste běžně zvyklí, představí vám hudbu, která vyžaduje jistou dávku fantasie, aby vás následně odměnila skvělou zkušeností, kterou budete chtít opakovat.
 

Reporty

 
Clicks'n'Cut
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016