PARTYINFO

 

GATE

Datum konání:
03.01.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Petr Holman (clubber.sound), Tazz, Glide, Bo.Dan, (white&round DJs)
Popis:
novoroční čočka ex post, drink, chips, preclíky
vstup 130 CZK, dívky do 23:00 zdarma
 
 
Gate - v novém roce více progressive
Dlouho nebylo jasné, zda budou party GATE v klubu Industry pokračovat. Těsně před vánočními svátky oznámilo vedení klubu, že GATE bude i příští rok. Udělali jsme, co bylo v našich silách, aby první GATE v roce 2003 měl patřičnou úroveň.
 
Dlouho nebylo jasné, zda budou party GATE v klubu Industry pokračovat. Těsně před vánočními svátky oznámilo vedení klubu, že GATE bude i příští rok. Vzhledem k tomu, že pravidelný termín (první pátek v měsíci) zůstává zachován, nezbylo na přípravu party moc času. Ale udělali jsme, co bylo v našich silách, aby první GATE v roce 2003 měl patřičnou úroveň.

GATE se stále zřetelněji profiluje do stylu progressive a tento trend bude pokračovat i v roce 2003. Potvrzuje to line-up nadcházejícího GATEu. Rezidentní DJ Petr Holman si tentokrát pozval DJ Glida (white & round), jehož kvality jsou neoddiskutovatelné.

DJ Glide má za sebou hodně zajímavých progresivních setů zahraných ovšem většinou v zahraničí. O to větší radost máme, že můžeme jeho kvality a jeho hudbu představit i našim kluberům.

Dalším hostem bude stále lepší DJ Tazz (white & round), jehož v dobrém slova smyslu posedlost progressivem je už takřka pověstná. Nadšeným vyznavačem progressive i je DJ BoDan, jehož už pravidelní návštěvníci GATEu také jistě dobře znají.

A pokud ne, budete mít příležitost poznat jej právě 3. ledna na party GATE. Rezidentní DJ Petr Holman očekává v těchto dnech další přísun nových white labelů z Londýna, takže se můžete v jeho podání těšit na ten nejaktuálnější sound.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016