PARTYINFO

 

GHETTO-TEK 2

Datum konání:
11.01.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Azyl
DJs:
Beax (special ghetto-tek set), Boshka, Tuvok
Info:
mellow@techno.cz
Popis:
druhé pokračování ghetto-tek a breakbeat klubovky
vstup pouze 50 CZK!
 
 
Druhá party Ghetto-tek v Puntu Azul
Bylo nebylo, z komína se kouřilo a v Puntu se zatím nic moc nedělo. Tedy dělo, nicméně o ghetto-teku ani vidu ani slechu. Ale, byli jednou dva nadšenci, kteří se rozhodli, že to změní.
 
 DJ Godfather Bylo nebylo, z komína se kouřilo a v Puntu se zatím nic moc nedělo. Tedy dělo, nicméně o ghetto-teku ani vidu ani slechu. Ale, byli jednou dva nadšenci, kteří se rozhodli, že to změní.

Tudíž vám již podruhé servírujeme ojedinělou hudební událost v podobě večírku v PUNTO AZUL za doprovodu stylu, který jsme se rozhodli ukázat větší skupině lidí, než pár nadšencům.

Jedná se o GHETTO-TEK. Jde již o druhé pokračování akce, tudíž o historii stylu se zde mluvilo již minule. Zkrátím to na pár bodů. GHETTO TEK = rychlé, nekompromisní, valivé lámané beaty tvořené povětšinou z typických ELECTRO zvuků s příměsí DETROITSKÝCH továren a RAPU pouličních gangů.

Toto vše se vám v sobotu 11.1. 2003 budou snažit zprostředkovat Beax ve speciálním ghetto-tek setu a také Tuvok a Boschka ve svých electrobreak/breakbeat setech.

Za pořadatele nadšenci Fíla a Ráďa ;)

P.S. Na fotografii vidíte jednoho z průkopníků tohoto stylu - DJeje Godfathera z Detroitu.
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016