PARTYINFO

 

MISSION APOLLO 3: SPACE.AGE

Datum konání:
10.01.2003 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Apollo
DJs:
IM Cyber (Eastbase, Pha), Mike Goldfinch, B.one.K, Carrione, Klap-in
Info:
http://www.bassline.cz...
Popis:
3 gramo, 1 megaprojekce
vstup 60 CZK
 
 
Profily DJs
Bio DJs B.one.K, DJ Carrione a DJ Mike Goldfincha, kteří zahrajou na party Mission Apollo 3.
 
DJ B.one.K

Na hudební scéně působí od roku 1996, kdy vytvořil liveact project v jednom známém soundsystému NSK. Po odchodu v roce 1998 se věnuje DJingu, hraje hlavně techno a trance, procestoval kluby v celé ČR - Industry55, CZ Beat, Červený drak, Liquid.

Residentuje v music klubu Veltruby, účastnil se např. Connect Yourself pořádané největším českým hudebním serverem techno.cz, hrál po boku většiny známých českých DJs jako například Orbith, Pavel Krejdl, Aiffel, Nika77, Coitus Exitus atd. nebo s jihoafrickým DJ Syndicatem.

Nezanedbatelný úspěch zaznamenal v roce 2001 3. místem republikového LIVC DJ Champu v kategorii techno.


DJ Carrione

Aktivní začátky v klubingu se pro něj v roce 1998 odehrály nejdříve z pohledu promotéra podílením se na klubovém večeru Atom Pop, jenž navštívil kluby Radost FX, Doma a další, dokonce i na Slovensku.

Před třemi lety se během hraní ve známém pražském klubu Spiral setkal s DJem B.One.K, se kterým v současné době rozjíždějí vlastní klubové večery.

Hraje techno, které by se dalo charakterizovat jako spíše hutnější, ale melodické ala A.Beyer, Henrik B, M.Bailey, Umek. Okrajově zkouší i jiné škatulky rovných beatů.

Nezanedbatelný úspěch zaznamenal v roce 2001 4. místem republikového LIVC DJ Champu v kategorii techno.


DJ Mike Goldfinch

První aktivity tohoto DJe lze nalézt již v roce 1995, kdy se začal objevovat na klubových večerech pod svým tehdejším jménem DJ Green. Během svého působení na hudební scéně ho bylo možno potkat v nejrůznějších koutech ČR, kde hrál po boku většiny známých českých DJs jako například DJ Miquel, Im Cyber, Touchwood, Matrix.

Hraje techno a elektro, které je ovlivněno Detroitskou produkci ala J.Mills, D.May, Umek apod. V současnosti zabrousil i do vod promotérských se svou sérií Mission Apollo, na které hodlá realizovat svůj pohled na dnešní taneční scénu v Čechách.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016