PARTYINFO

 

3. NAROZENINY FRENCH CONNECTION

Datum konání:
11.01.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Rubyz
DJs:
Pat Heart (FR), Tvyks, Dys-Martin
Info:
http://www.frenchconnection.cz...
 
 
Tři roky French Connection
French Connection je projekt, který zahrnuje pořádání pravidelných nocí (vždy se zahraničním hostem z Francie), rozhlasovou show na Radiu 1 a plzeňském Českém rozhlase a webové stránky na adrese www.frenchconnection.cz.
 
French Connection je projekt, který zahrnuje pořádání pravidelných nocí (vždy se zahraničním hostem z Francie), rozhlasovou show na Radiu 1 a plzeňském Českém rozhlase a webové stránky na adrese www.frenchconnection.cz.

Zakladateli a hlavními osobnostmi tohoto projektu jsou známí čeští DJs Tvyks a Dys-Martin, kteří jednak figurují jako rezidenti nocí French Connection, které už hostily několik jmen francouzské elektronické scény jako Erik Rug, Didier, David Bowles, Apollo Funk nebo Pat Heart, jednak jako moderátoři stejnojmenné hodinové show na Radiu 1, vysílané každé pondělí od šesté hodiny večerní. Navíc se starají o podobu a fungování svých stránek.

Jeden z nejzajímavější aspektů tohoto projektu je ten, že se na tvorbě a rozšíření stránek můžete podílet i vy. Skládáte vlastní hudbu, která je svou náladou francouzské scéně blízká? Můžete ji ostatním představit právě prostřednictvím www.frenchconnection.cz. Nebo se chcete podílet na obsahové podobě stránek? Vaše příspěvky týkající se francouzské kultury jsou vítány. Pořádali jste vlastní mejdan s francouzským sýrem a vínem? Napište "report" a pošlete nám ho i s fotkou!

Cílem French Connection je obeznámit čtenáře a posluchače s francouzskou kulturou a francouzskou elektronickou hudební scénou. "V posledních měsících cítím, že francouzská scéna nabírá druhý dech. Objevuje se mnoho úžasných producentů a jejich stylové rozpětí je pestré," podotýká Tvyks. French Connection tak odráží pohled Tvykse a Dys-Martina na francouzskou elektronickou hudbu. Stejnojmenné party mají dlouhou tradici a jsou velmi úspěšné.

V lednu slaví French Connection už tři roky existence. Výroční party proběhne v sobotu 11. ledna v příjemném pražském klubu Naif. Hostem dvojice Tvyks a Dys-Martin bude v Česku velmi oblíbený i žádaný francouzský sympaťák Pat Heart.

Nestyďte se a přijďte poblahopřát. Nebudete litovat.
 
Výroční party French Connection Slavíme s French Connection

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Francouzská spojka III
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016