PARTYINFO

 

BASSBLASTER - ETHNIQUE

Datum konání:
31.01.2003 - pátek
Místo konání:
Brno - Rondo
DJs:
Rino Cerrone, Misjah, Nito, Kaisersoze, Leo Lycra, Hyde, Miss Renny
Popis:
Dark Angels show "The Surgeons", MC Spot (Living FX, Austria)
vstup 270/330 CZK
 
 
Poslední informace k Bassblasteru Rozhovor s DJem Ňito Profil DJe Rina Cerrone Předprodej zahájen
Bassblaster history
Bassblaster v sobě snoubí mnohem více než jen spojení dvou slov, která mohou pěkně rozjitřit imaginaci, Bassblaster je výtečná, časem prověřená, výjimečná a stále se vyvíjející party, která se ne vždy konala v dnes již pro ni tak typickém prostoru haly Rondo v Brně.
 
Bass - hluboký zvuk, typický tón, nedílná součást hudební kompozice
Blaster - odvozený od anglického "blast", tedy náraz, výbuch, nálož, aj.


Bassblaster v sobě snoubí mnohem více než jen spojení dvou slov, která mohou pěkně rozjitřit imaginaci, Bassblaster je výtečná, časem prověřená, výjimečná a stále se vyvíjející party, která se ne vždy konala v dnes již pro ni tak typickém prostoru haly Rondo v Brně.

První Bassblastery udeřily v brněnském Boby centru, přehnaly se klubovým děním silou tehdejších favoriten DJs jako Felipe, Joro a dalších rakouských umělců supporotovaných domácími stálicemi, do paměti clubberů se jistě zapsalo turné Bassblaster, které se střídavě přemisťovalo z La Grotty do Laser Show Hall, od tohoto turné je pro Bassblaster tak signifikantní kouzelná high tech grafika všech propagačních materiálů, propracovaná light show, bezchybný zvuk a totální pohodlí pro návštěvníky.

15.06.2001 vzal Bassblaster útokem taneční hudbě dosud nedostupnou, víceúčelovou halu Rondo, kromě domácích DJs se za gramofony blýskl, v České republice vůbec poprvé, Američan Claude Young - přišel The Return Of The Legend.

24.11.2001 Diffusion, akce se skutečně vynikajícím obsazením, švédský multi label majitel Johan Bacto, španělský drtič, skvělý live umělec Christian Wunsch, majitel značky Tsunami Records, japonský bavič a perfektní DJ Toby Izui a němec Mike T, Bassblaster se opravdu rozšiřuje do širokého povědomí, nemalý podíl na tom má také geniální vystoupení dance performance skupiny Dark Angels.

19.04.2002 Replicate X18 a černý obr Jay Denham v nekompromisním setu který ještě teď mnohým duní v uších, sekundovali: Stanny Franssen aka G-Force ze Švédska a Japonec Kazu Kimura, nad vším bděl a nadšené publikum informoval mistr MC Spot z rakouských Living F/X.

31.08.2002 jako dárek na konci prázdnin se z balíčku Excellent vyklubaly ohromné sety Joel Mulla ze Švédska, Deetrona a Diega ze Šcvýcarska, na takovou porci originální muziky a show Dark Angels se nezapomíná.

31.01.2003 Ethnique - jistě přijedou Nito ze Španělska, DJ Misjah z Holandska, Rino Cerrone z Itálie, MC Spot, Dark Angels připravili The Surgeons Show o ostatním se přijďte přesvědčit sami.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Bassblaster Ethnique
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016