PARTYINFO

 

BRAIN MLEYN 2 - CHARASMATIX

Datum konání:
11.01.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Mlejn
DJs:
Rahatmahatix (Cosmic Dance, SK), HedoniX DJs
chill-out: PAN:DAN (Morph)
Live:
Charasmatix (Differentsources, GER), Mutant Star (CZ), Koala vi (CZ)
Popis:
3D visions by Koala vi, MickzLabz laser, HedoniX spacedecos
 
 
Brain Mleyn 2
Charasmatix, Rahatmahatix, Mutant Star, Koala Ví, HedoniX DJs. Tito všichni a ještě řada dalších se vám představí v sobotu 11.1. v pražském klubu Mlejn. Každému, kdo ví, jak psytrance zní, i těm, kdo ještě pořád tápou ve tmě při vyslovení těchto mystických slov, doporučuji přijít. Bude se jednat o opravdu velmi zajímavý večírek plný zajímavých hostů. Psytrance vám svojí rytmičností a tvrdostí nabídne dost prostoru pro unavení vašich nohou na tanečním parketu, ale i těm, kdo radši poslouchají než tančí, předsune mnoho tónů či hudebních variací k zaposlouchání.
 
Sobota 11.1. bude pokračovat v rytmu nadělování vánočních či novornočních dárků. České uskupení Hedonix, známé především jako ogranizátor výborných psy/goa trancových akcí, se rozhodlo, že všem fanouškům tohoto zajímavého stylu (a nejem jim) připraví dárek vskutku úctyhodný. V pražském klubu Mlejn, který je situován do velikáškého prostředí panelových sídlišť, tu noc vystoupí řada hudebních mágů a kouzelníků, kteří se po celou noc budou starat o Vaši velmi příjemnou duševní pohodu.

Jako hlavní hvězda večera se představí dvoučlený projekt z Německa, který se nazývá Charasmatix. Toto duo složené ze dvou hudebníků Vám v živém vystoupení namíchá pestrý a k tanci výborně se hodící set, který by se dal stylově zařadit do složky tech-trancu. Jedná se o tvrdou a rytmicky laděnou hudbu, která jistě potěší srdce jak nejednoho příznivce psy-trancu tak i milovníka techna či tech-housu. Více o tomto projektu můžete získat na psytrance.cz

Jako další z řady hvězd večera opět vystoupí českým fanouškům již známý DJ Rahatmahatix (Cosmic Dance) ze Slovenska, který se, jak již bývá jeho zvykem, postará o taneční set v pravém slova smyslu.

Součástí hudební show budou i dva ryze české live projekty. Prvním z nich je Mutant Star, který se vám představí na hlavní stage, a druhý je projekt s názvem Koala Ví - jeho členové se též postarají o psychedelicky laděnou videoprojekci, která bude živě vytvářena přímo na place tak, aby co nejvíce ladila a doplňovala hudební tok. (více o projektu Koala Ví naleznete v dolní části textu)

Samozřejmě, že nebude chybět ani řada dalších a velmi důležitých prvků, jako třeba HedoniX DJs, PAN:DAN, který se bude strarat o vaše příjemné posezení (odpočinek) v chilloutu (kde naleznete i jejich vyhlášenou čajovnu; v chilloutu se bude hrát také pomocí zázračné skříňky zvané FinalScratch), laserové paprsky MickLabz atd.

Každému, kdo ví, jak psytrance zní, i těm, kdo ještě pořád tápou ve tmě při vyslovení těchto mystických slov, doporučuji přijít. Bude se jednat o opravdu velmi zajímavý večírek plný zajímavých hostů. Psytrance vám svojí rytmičností a tvrdostí nabídne dost prostoru pro unavení vašich nohou na tanečním parketu, ale i těm, kdo radši poslouchají než tančí, předsune mnoho tónů či hudebních variací k zaposlouchání.

Různé info:

www.psytrance.cz
www.charasmatix.com
www.differentsources.com


Koala ví - project history
(music project + videoproduction + studio)

Historie studia Koala ví sahá do roku 1994 kdy spolu začala pracovat dvojice Bredok a Levaso na prvních skladbách budoucí skupiny Canube Diggin'it.

V prosinci 94 bylo na světě první demo a s ním i nečekaný úspěch v podobě účasti na tehdy pořádaných soutěžích Marlboro Rock In, New Rock Generation a festivalu Drop In v Lucerně. Realita živých vystoupení však po druhém demosnímku v prosinci 95 definitivně rozhodla, že další tvorba už bude zcela ve znamení taneční hudby.

V průběhu roku 96 vznikl nový materiál pod názvem Scruffa a tím byla započata i spolupráce s vydavatelstvím Sony Music. Jednalo se převším o remixy kapel Ohm Square, Pražský Výběr, Manželé, Nashrot, Progress, Soup de Jour, nebo Kashmir 941. V roce 97 vyrazili na turné s anglickými Supercharger a následně hráli jako hosté na turné Pražského Výběru.

Jako zlomový lze označit rok 2000 kdy na jejich vlastním labelu Koala ví vydávají drum'n'bassovou kompilaci svých vlastních skladeb a začínají pracovat na novém materiálu převážně s rovnými beaty. Zároveň se z doposud výhradně zvukového a hudebního studia stává i videodílna se zaměřením na vlastní živou videoprodukci. V současné době vystupují ve složení Koala ví music: Bredok, Levaso, Koala vídeo: Bredok, Levaso, Render a Vendulka.
 
Brain Mleyn 2 - Charasmatix v Čechách

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Brain Mlejn 2
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016