PARTYINFO

 

TECHNO.CZ SESSION

Datum konání:
16.01.2003 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Norton
DJs:
Face (Techno.cz), Mataro (Face 2 Face), Monotype
special guest with a special set: Pavel Krejdl (Techno.cz)
Live:
Face 2 Face
Info:
info@techno.cz
Popis:
start 20:00, vstup pro všechny zdarma (účast povinná), důvěrníčky k vyzvednutí na baru, rozhodčí: Dr. Sulov
křest nového webu Pavla Krejdla - www.pavelkrejdl.cz
 
 
Norton má konečně svůj web
Face 2 Face a Techno.cz session
Srdečně zveme na další setkání sdružení rodičů a přátel serveru Techno.cz. Opět se sejdeme v klubu Norton a opět budeme sportovat.
 
 Sulov Srdečně zveme na další setkání sdružení rodičů a přátel serveru Techno.cz. Opět se sejdeme v báječném, skvělém a úžasném prostředí klubu Norton a opět budeme sportovat. Po minulém exhibičním vystoupení exhibicionisty Mellowa na lyžích, při kterém naštěstí nebyl nikdo zraněn, jsme se rozhodli zpestřit tento večer sporty spíše decentními.

Proto se připravte na oddechovou zábavu, kterou zpříjemní i pohodová hudba, o kterou se postará DJ Face (Techno.cz) a DJ Mataro (Face 2 Face), takže uslyšíme house ve všech podobách, ale převládat bude deep-house. Také očekáváme podporu v podobě live actu z Face 2 Face, ale jelikož se osazenstvo tohoto projektu mezi sebou stále dohaduje, který vyvolený ve čtvrtek v klubu Norton vystoupí, nemůžeme zatím sdělit žádné podrobnosti.

A teď ta méně příjemná zpráva. Díky permanentní neúčasti některých klíčových osob, jsme bohužel nuceni zavésti nový systém kontroly docházky. Proto hned při příchodu si vyžádejte svůj osobní Důvěrníček, do kterého vám bude Dr.Sulov mimo jiné psát i hodnocení za soutěžní disciplíny. Vítěz celého klání samozřejmě obdrží hodnotnou cenu.

Také bych rád poděkoval sponzorům, kteří se podílejí na realizaci této bezvýznamné události. Jde zejména o Koh-i-noor a.s., Seshity Krumlov a uklízecí firmu Kýbl & Hadr, kterou tradičně zaměstnává nejvíce pan Juki.

Závěrem důležité informace v kostce: dveře klubu se otevřou ve 20:00, vstup je pro všechny zdarma a Důvěrníčky jsou k vyzvednutí na baru.

Na hojnou účast se těší Dr. Sulov, ředitel ústavu.


Fotky z minulé Techno.cz session: Mellow | Michal
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016