PARTYINFO

 

REASON

Datum konání:
05.04.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Loutka (beeswax), Tvyks (eastbase)
special guest: Lottie (UK)
downtempo chill out: Blue, Stanzim
Popis:
lights by Technic – LJ Technical, videodesign by Phase, laser by Wild Music, atmospheric deco
rezervace s 10% slevou na tickets@roxy.cz
 
 
DJka Lottie na party Reason
Po velmi dlouhém snažení se agentuře Roxy Promotion podařilo zabookovat do klubu Roxy nejžádanější DJku současnosti. Anglická DJka Lottie, která se tímto titulem honosí, je v současné době na absolutní špičce ženského DJingu ve Velké Británii a Praha bude mít tu čest jí uvítat v sobotu 5. dubna na noci Reason v klubu Roxy.
 
 Lottie Po velmi dlouhém snažení se agentuře Roxy Promotion podařilo zabookovat do klubu Roxy nejžádanější DJku současnosti. Anglická DJka Lottie, která se tímto titulem honosí, je v současné době na absolutní špičce ženského DJingu ve Velké Británii a Praha bude mít tu čest jí uvítat v sobotu 5. dubna na noci Reason v klubu Roxy.

Tato noc, na kterou se měsíc co měsíc zve světová DJská celebrita, vyniká také svou vizuální propracovaností. DJka Lottie, která v Anglii bývá častým hostem na legendárních nocích BUGGED OUT! a je residentní moderátorkou populárního britského tanečního rádia BBC RADIO1, hraje unikátní směs hardhouseu s funky technem a poslech jejího setu by si neměl nechat ujít žádný fanoušek taneční hudby.

Sekundovat jí budou dvě stálice na domácí houseové scéně: mistr zábavy a nestor tuzemské scény Loutka a DJ Tvyks, který nedávno vydal spolu s DJem Pat Heartem (pod jménem Afro Ginger) na britském labelu Distraktion remix skladby "I Wanna be a pair" a také si zahrál ve Stockholmu s Hakanem Lidbem, u kterého rozpracoval další track.

V chilloutu zahrají Djové BLUE a STANZIM, světelný park bude obsluhovat LJ technical, chybět nebude ani laser, videoprojekce od Phase a vychytané dekorace.
Lístky lze rezervovat s 10% slevou na adrese tickets@roxy.cz.

Line-up:

22:00 - 01:00 Tvyks
01:00 - 03:00 DJane LOTTIE
03:00 - 05:30 Loutka
chill out: Stanzim, English Green
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016