PARTYINFO

 

DISCOVERY II.

Datum konání:
14.02.2003 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Výstaviště
DJs:
Toky (SK), Chris Sadler (GB/CZ), Agent, Šmaf, Majkl
Popis:
světla, zvuk, videoprojekce, laser, stylové dekorace, tanečnice, profi bar
start 21:00, end 05:00
vstup 199 CZK (170 CZK v předprodeji), předprodej: Plzeň: klub MIX, klub Mazaný králíček, obchody DJ 33 a Dominik records; Domažlice: Pegas; Klatovy: Globus; Karlovy Varech: kino Čas; Rokycany: Anykey; síť Ticketstream
 
 
Rozhovor s DJem Chrisem Sadlerem Rozhovor s DJem Agentem Profil DJe Tokyho
Dance party v plzeňském výstavišti
Kvalitní dance party v podání agentury Dancemedia znamená samozřejmě kvalitní program, tj. česká taneční špička + zajímaví hosté zezahraničí, příjemné prostředí, špičková technika, světla, zvuk, videoprojekce, laser, stylové dekorace, tanečnice, profi bar atd.
 
Plzeňská agentura Dancemedia hlásí druhé pokračování techno večírku pod názvem Discovery. Jedná se o první velkou akci letošního roku a zcela jistě se máte na co těšit. První díl ambiciózní party "objevení" posvětil japonský DJ Takaaki Itoh a tentokrát se v pátek 14.2. 2003 na plzeňském Výstavišti v music pavilonu "F" po delší době objeví slovenský techno mág DJ Toky.

Tato zásadní postava česko-slovenské taneční scény má na svém kontě několik autorských desek nejen na svém domácím labelu NUMB, ale i v zahraničí. Za zmínku rovněž stojí jeho účast na evropském turné labelu Downwards. Dalším hostem DISCOVERY bude všem dobře známý a v Plzni oblíbený DJ a producent Chris Sadler.

Jeho tvorba v poslední době rovněž zaznamenala úspěch, a to v podobě vydání skladeb na labelu Subliminal. Dalším producentem a majitelem labelu, který se v Plzni představí je DJ Agent s jeho progresivním techno nábojem vydávaným na labelu Filo.

Lineup doplní Plzeňáci Michal Dvořák, dříve známý pod pseudonymem Majkl a Šmaf z labelu Article. Celou akci okrášlí příjemné sexy tanečnice, taneční zážitek umocní špičková technika, konkrétně 16 kW sound system, videprojekce, laserová a světelná show a v neposlední řadě stylové dekorace.

A protože poslední dobou opět útočí mrazy, agentura připravila velkokapacitní systém vytápění, který kromě standardního topení bude posílen o tři velmi výkonné horkovzdušné zařízení. Teplota v pavilonu by tak měla zajistit příjemné prostředí pro skvělou party!

Předprodej vstupenek probíhá v Plzni (klub MIX, klub Mazaný králíček, obchody DJ 33 a Dominik records), v Domažlicích (Pegas), v Klatovech (Globus), v Karlových Varech (kino Čas), v Rokycanech (Anykey) a v předprodejích TICKETSTREAM.

Line up:

21:00 – 22:00 Šmaf /click & cuts set/
22:00 – 24:00 Chris Sadler /special techno set/
24:00 – 02:00 Agent
02:00 – 04:00 Toky /set na 3 gramce/
04:00 – end Michal Dvořák

Informace:

www.dancemedia.cz
info@dancemedia.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016