PARTYINFO

 

JUST NIGHT POWERED BY BEEKEEPERS

Datum konání:
24.01.2003 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Ptačí klec
DJs:
Z-Tor & Moon (oba Beekeepers)
Popis:
sexy gogo dancers, Beekeepers dekorace
vstup 50 CZK
 
 
Profil BeeKepers
Můžete je oba znát z opravdu mnoha akcí, protože se na české house scéně pohybují už deset let. Mají svůj osobitý styl a rozhodně nejsou z těch, kterým by šlo o tučné honoráře, hlavní pódia obřích festivalů a barevné fotografie na titulkách magazínů.
 
Můžete je oba znát z opravdu mnoha akcí, protože se na české house scéně pohybují už deset let. Mají svůj osobitý styl a rozhodně nejsou z těch, kterým by šlo o tučné honoráře, hlavní pódia obřích festivalů a barevné fotografie na titulkách magazínů. Jejich hlavním krédem je poctivá house muzik, nebrání se ovšem ani vlivům trance či tech-house a jejich sety i koncerty jsou velmi nápadité a originální.

Po mnoha letech samostatného vystupování se před časem domluvili na společném projektu Melodyboys, nahráli ve studiu několik skladeb a nabídly je ven. Ohlas byl značný a tak nezbylo, než se o to začít starat. Jejich koncert bylo možné slyšet například na festivalu Summer Of Love 2001, kde na sebe upozornili lidi kolem časopisu Bassline.

Výsledkem bylo vydání jejich skladby Transform na výroční kompilaci Elektronik Basslines, ovšem to už jako BeeKeepers. Loni hráli například na festivalu Loop v Brně, Summer Of Love 2002, Ibiza Night a v řadě klubů.

V poslední době dávají opět přednost práci ve studiu, kde vzniká materiál na první oficiální vinyl a několik dalších projektů. Některé z posledních tracků jste měli možnost slyšet i na rádiových vlnách např. v pořadech Clubmix na Radiu Bonton nebo Dance Machine na Radiu Kiss FM.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016