PARTYINFO

 

SEX MACHINE

Datum konání:
14.02.2003 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Ptačí klec
DJs:
Daho (NSW, Lunar), Frigo (Groove Vinyls), Kohei Kosei
chill-out: NE-DJ, Segment, Feelix, Fousek
Popis:
robotic dancers, mašinostroitelnoje dekorace
vstup 100 CZK
 
 
DJ Daho v Ptačí kleci
Po velmi vydařené párty s Michaelem Burianem před dvěmi týdny se klub Ptačí klec chystá přivítat E.T. české scény - DJe Daha.
 
Po velmi vydařené párty s Michaelem Burianem před dvěmi týdny se klub Ptačí klec chystá přivítat E.T. české scény - DJe Daha! Pokud jsi na Summer Of Love 2002 nebo na Winter Of Love v L-Klubu už slyšel, jaké kousky Daho dokáže se všemi starými i novými deskami a jak mu to šlape, když se odpoutá od ostrého techna, určitě už víš, na co se těšit. Pokud jsi Dahův E.T. OldSkůůl ještě neslyšel, neváhej a přijď do Ptačí klece, kde je jedna z mála šancí jednoho za našich nej DJs slyšet trochu jinak, než bývá zvykem.

Daho si na svou residentní noc vybral také dva své hosty. Frigo je už postarší pán, majitel recordshopu Groove Vinyls a prý mu to jde velmi od podlahy, tak uslyšíme!

Skutečnou senzací je ovšem DJ Kohei Kosei z Mostu, donedávna člen jedné z nejpopulárnějších českých chlapeckých... Psssst!!!!

14. února je Svatého Valentýnka a všude se bude oslavovat Svátek Zamilovaných, stranou nezůstaneme ani my: jen s tím rozdílem, že budeme oslavovat Lásku Robotů! Tanečníky pro tentokrát nahradí Roboti, dekorace budou slova a do písmene Mašinostrajitělnoje. Vždyť i Roboti mají na lásku právo. :)

Těšíme se na vás.

Pokud jsi ještě v Ptačí kleci nebyl a chtěl bys, podívej se na report z párty Fresh Flesh.
 
Rozhovor s Dahem

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016