PARTYINFO

 

MUSCLE GIGOLO

Datum konání:
28.02.2003 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Ptačí klec
DJs:
Orbith, Ian Fuzzy, AB
 
 
DJ Orbith vlétává do Ptačí klece
Muscle Gigolo Electro Night bude celá o tom, co aktuálního se v elektrárnách děje a jaké nové desky jsou ke slyšení, stejně jako nepřeslechnete nejen klasický hit v nových remixových šatech. Prostě, DJ Orbith jede do Klece!
 
Dnes pravděpodobně nejoblíbenější DJ u nás, DJ Orbith se ukázal už na otevírací párty Open The Gate, kde jeho set patřil k vrcholům večera. Na svou první residentní párty do Ptačí klece si připravil residentní párty ve stylu svého oblíbeného labelu International DJ Gigolos.

A tak nebudou chybět kulturisté exhibice mistrů Jirky Macha a Petra Talackého, svalnatí tanečníci Mario a jeho tajný host, originální gigolo dekorace. Hrát se bude převážně electro, techno, ale dojde i klasické disco hity v originálních remixech. Ostatně, jeho nové CD Progression Session ElectroTechnoClash z magazínu Xmag jsi nejspíš už slyšel.

Můžeš si být jistý, že to bude opravdu originální klubovka! Orbith si pozval svého hosta Iana Fuzzyho z Brna a ranním electrotechno setem celý mejdánek ukončí DJ Encoder. Jako speciální hosté se představí nadějná bratrská dvojice Genome & Cruiser z Jeseníku.

Muscle Gigolo Electro Night bude celá o tom, co aktuálního se v elektrárnách děje a jaké nové desky jsou ke slyšení, stejně jako nepřeslechnete nejen klasický hit v
nových remixových šatech. Prostě, DJ Orbith jede do Klece!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016