PARTYINFO

 

OTHERSIDE

Datum konání:
21.02.2003 - pátek
Místo konání:
Čistá - KD
DJs:
Felipe, Nicolas Bacher, Beax, LPD, Nipp, Lucky79, Airway, Sub.Direct, Zip
second stage: Dundee, Mystif Nejo Abama, Gooday
Info:
lucky79@4wdpromotion.cz
Popis:
4 kW sound, lasershow, special lights, videoprojection, decorations, kapacita 1000 lidí
vstup 170 CZK, start 20:00, end 06:00
po party autobus do Kralovic a Rakovníka
 
 
Aktuální Top 10: Felipe a Nicolas Bacher Nicolas Bacher aka DJ Dexter
Další akce v Čisté
Po celkem krátké době se opět vracíme do Čisté s další akcí nazvanou OTHERSIDE. Jako hlavní hvězdu jsme pozvali rakouského DJe Felipeho, který se v line upech na našich parties objevuje poměrně často. Vlastní jedinou oficiální a profesionální agenturu v Rakousku – Titan Production.
 
Po celkem krátké době se opět vracíme do Čisté s další akcí nazvanou OTHERSIDE. Jako hlavní hvězdu jsme pozvali rakouského DJe Felipeho, který se v line upech na našich parties objevuje poměrně často. Vlastní jedinou oficiální a profesionální agenturu v Rakousku – Titan Production.

Do roku 2001 hrál Felipe na největších a nejvýznamějších akcí "techno světa" a to snad ve všech zemích, jmenujme tedy jen pár příkladů: Rakousko, Německo, Anglie, Malta, Česká republika, ale také Afrika, Mexiko, Rusko a Izrael, kde vystoupil na největších podnicích tam konaných jako je: Loveparade, Big Warp, MTV's Air&Style nebo Hyerspace. Hrál s takovými velikány jako jsou: Sven Väth, Launer Garnier, Westbam, Pascal FEOS a Paul van Dyke.

Svými kousky přispěl také do různých kompilací z těch nejznámějších jmenujme: Hyperspace II & IV (XXX Reords), Sea Vision (Sony), FAB 5 (BMG) a Bassblaster (Lunar). Jeho další podporou bude pražský DJ Beax, který si, i přes svůj nízký věk, dokázal vybudovat slušnou reputaci na české taneční scéně - určitě znáte party Ibiza Night, kterou pořádá na různých místech v Praze. Naposled to byla tuším 5 a mně osobně se moc líbila. Také jste ho mohli slyšet na naší první akci v Čisté s DJem Trávou.

Dalším podpůrcem je asi nejznámější plzeňský dj L.P.D. Jeho styl hraní je velice zajímavý, pokud jste byli na Laser Storm 1 určitě víte o čem je řeč - bezchybné mixy, skvělé scratche a vůbec vychytaný styl mixování.

Nipp - také plzeňský DJ, člen futurebeat bookingu - osobně jsem ho neslyšel, ale měl by zahrát také trochu jiné techno než jste slyšeli na akcích ze série Laser Storm. Samozřejmě nebudeme chybět ani my z 4WD crew - Lucky79, Airway, Sub.Direct a nově také Zip.

Druhá stage bude koncipovaná spíše v lámaných beatech (i když si zde Dundee zahraje nejspíš něco jiného), které vám budou hrát djs Nejo Abama, Gooday a Mystif. Již jste je mohli slyšet na předchozí akci Laser Storm 2 kde sklidili velký úspěch.

Tradičně vás čeká živá videoprojekce, laser show (lepší než na LS 2, světelná show a na tamní sál slušně výkonný zvukový aparát.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016