PARTYINFO

 

PRO FUTURUM: FRIENDSHIP CELEBRATION

Datum konání:
31.01.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Jahoda
DJs:
Biscuit vs. Maraca S (LIVC Bassline Cup winners, Pro Futurum), Marko Jelić (Clubber.Sound, Pro Futurum, YUG), Cosmy, Edgar Lee
Info:
kopac.profuturum@centrum.cz
Popis:
A, B, C Pro Futurum divisions session
start 20:00, vstup zdarma!
 
 
Setkání přátel sdružení Pro Futurum
Prosinec, s ním i Vánoce, Silvestr a starý rok je za námi. Každý si určitě našel čas a s bandou kolem sebe oslavil ať už příchod nového roku nebo cokoliv jiného. A byli u toho. Přátelé. Bez nich by nebylo tolik zábavy, podpory v nepříliš pohodových situacích, neopakovatelných zážitků, na které budeme ještě dlouho vzpomínat, nebylo by tolik upřímně myšlených rad tolik pomoci.
 
Tak. Prosinec, s ním i Vánoce, Silvestr a starý rok je za námi. Každý si určitě našel čas a s bandou kolem sebe oslavil ať už příchod nového roku nebo cokoliv jiného. A byli u toho. Přátelé. Bez nich by nebylo tolik zábavy, podpory v nepříliš pohodových situacích, neopakovatelných zážitků, na které budeme ještě dlouho vzpomínat, nebylo by tolik upřímně myšlených rad tolik pomoci.

Stačí se jenom na chvilku ponořit do svých vzpomínek a vybaví se nám mnoho super situací, vylomenin, které člověk občas vyvede, že i teď, když tohle píšu mám úsměv na tváři a směju se tomu, co všechno se dá zažít. Tolik srandy z poslední doby (o té předešlé ani nemluvě), tolik příjemných večerů, kdy si člověk tak skvěle popovídal a měl možnost slyšet věci, které nás určitě i kolikrát duševně obohatily.

Přece bychom, ale neměli být přátelští a hodní jen ke svým kamarádům, které méně, či více dobře známe. Buďme hodní i na lidi, jež vůbec neznáme. Třeba to budou naši budoucí velmi dobří známí a možná i víc. A právě proto občanské sdružení Asociace mladých umělců Pro Futurum uspořádá dostaveníčko pro své kamarády, kamarády ostatních kamarádů a vůbec pro všechny milé osůbky.

Friendship Celebration. Z přízně ke všem hodným lidem jsme připravili party, kde půjde především o setkání s kamarády, o poznávání nových přátel, navazování dalších příjemných kontaktů. Platit vstupné se nebude, jelikož všichni zainteresovaní se zřekli svého honoráře ve prospěch Váš, Vaší zábavy, oslavy a příjemně stráveného pátku 31.1.2003 za což jim VELMI děkuji!

V klubu Jahoda, kde se celá party bude odehrávat, nám všem zprvu zahraje DJ Marko Jelić coby člen Pro Futura, clubber.cz crew a jejich Clubber.soundu, dále bude točit již rozjeté gramofony DJ Cosmy, známý spíše jako psytrance DJ, jež si připraví desky od klasického houseu až po funky techno. Po něm nastoupí DJ Edgar Lee, který exceloval na 1.narozeninách Pro Futura, v dnes již neexistujícím, možná i legendárním CZ Beatu.

Těšit se můžete ve speciálním vystoupení ze 4 gramofonů a 2 mixů na vítěze úspěšné soutěže DJs Livc/Bassline Cup, která probíhá v rámci party série BASIC - dlouhohrající, výborný houseový DJ Biscuit skončil při jejím třetím vydání na prvním místě a jeho kolega, talentovaný DJ Maraca S, na místě druhém.

O taneční performaci se postará taneční skupina NIGHT STORM, tančící dnes již po celé České republice. Dekorace od Pro Futurum Deco Crew. Ještě bych velmi rád poděkoval firmě PEKRA sídlící v ulici Husitská 31 na Praze 3 za bezplatné propůjčení techniky. Obchod má nyní v celku zajímavé nabídky za velmi příznivé ceny.

Do klubu Jahoda (Velká Chuchle – Starochuchelská 192, Praha 5) se dostanete velmi podobně jako téměř před rokem na Unity party:

MHD: ze Smíchovského nádraží linkovými autobusy (8 minut) 129, 172, 241, 243, 244, 255 (denní) a 507 (noční)
Dojedete do zastávky Dostihová, odkud půjdete dále po navigaci (5-10 minut).

Vlastní doprava: na výpadovce Strakonická se dáte první odbočkou po přejetí čerpacích pump Robin Oil a Aral vpravo, přejedete železniční přejezd a po pár metrech na pravé straně nemůžete klub minout.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016