PARTYINFO

 

BASSLINE BASIC 5 - LIVC BASSLINE CUP (1. NAROZENINY)

Datum konání:
28.02.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Orbith (Bassline), Vectif (Radost FX, Nude), Beax (Emotion), Prochy, Nesquik (LIVC Bassline Cup IV. winner), Biscuit & Maraca S (Pro Futurum)
Info:
juki@techno.cz
Popis:
one year of Basic: birthday celebration
fashion show by Inspired, sexy gogo, narozeninový dort a dárečky, welcome girls, kostýmy, převleky, performance "zrození člověka", light show by Technik, salades, fruit, free buffet, deco by Pro Futurum
soutěž mladých začínajících DJs 19:00 - 22:00
styl: electro house tech-house
info: 606 336 202
 
 
LIVC Bassline Cup V - profily soutěžících DJs
Profily soutěžících DJs, kteří vystoupí na 5. pokračování soutěže mladých začínajích DJs Basic v klubu Industry již tento pátek.
 
Zigzag

Je mi 18 let a hraním se zabývám už více než 2 roky. Zkušenosti mám zatím s hraním v klubech Mixfix, C19 a Moon music bar vesměs v Kladně. Po 2 letech, co hraji především house, si začínám všímat toho, že čím dál více tíhnu k oldschoolu a house mi začíná být těsný.

Poslední dobou jsem na stará kolena dost přitvrdil a začínám hrát směsici acidu, groovy techna, tvrdšího tech-house a elektra, styl, který jsem sám nazval electroacid.

Oblíbení DJs domácí: Dys-Martin, Hech, Bidlo, L.P.D., Large, Ladida, Rai.

Oblíbení DJs zahraniční: Duncan Forbes, Justin Robertson, Matthew Bushwacka, Nils Hess, Richie Hawtin, Dave Clarke.


Marwin Shamma

Jsem 22 letý český občan pocházející z oblasti Středního východu - Iráku. V České republice žiji 7 let a nyní studuji na Západočeské univerzitě v Plzni.

K DJingu jsem se dostal přibližně před 2 roky, aktivně hraji od července 2002. Začátky patřily veselému francouzskému houseu. Jenže jak už to bývá zvykem, přešel jsem k trochu tvrdšímu stylu. Ted mě baví hrát především tech-house, tribal house a breakbeat house. Velký důraz kladu hlavně na dobře zpracované melodie doplněné dobrým bassovým základem a kvalitním vokálem.

Při vybírání nových desek se neřídím žádnými velkými jmény interpretů či labelů.

K mým oblíbeným labelům patří např. Fluential, Dust Traxx, Ovum, Royal Drums, Circulation, apod. Z interpretů opravdu těžko určit!

Desky jsem zatím roztočil ve všech plzeňských a většině mimo plzeňských klubech.
Zejména v klubu MIX a Mazaný králíček, kde pořádám noc pod názvem Marwin´s Room.


Juan Disquéz

Vlastním jménem Jan Bařinka, 22 let z Prahy. S DJingem jsem začal v říjnu 2000 v klubu CZ Beat. Od jara 2001 rezidentní noci v CZ Beatu, hrál jsem na akcích mimo Prahu. Postupně se začínám objevovat i v dalších klubech a městech: Le Clan, Buldok, v Lomnici nad Popelkou, v Písku, v Příbrami, kde jsem uspořádal vlastní akci s hostem DJem Funem.

Na podzim 2001 první hraní v Roxy na Free Modays, poté i na středečních, čtvrtečních akcí a o v létě i na páteční akci S DJem Rockwellem. V klubu Mecca s DJem Chris Cags, v Hradci Králové. Můj styl je tribal house, až tech house. Hodně perkusivní, zvukový, energický tribálek s trochou latino nebo afro zvuky.

Mezi mé oblíbené DJs patří, Doc Martin, Joeski, Mar y Sol.

Producenti - je jich docela hodně, opět Joeski, Onionz, DJ Chus, Dizzy, Hipp-e.


Luman

23letý Luman, vlastním jménem Lukáš Dostálek.

Hraní se věnuje zhruba tři roky. V současné době žije v Praze a poznává do hloubky krásy tohoto města. K taneční muzice se dostal už před sedmi lety v Anglii a od té doby je na jejich vlnách. Ze začátku ho nejvíce inspirovalo techno. V současné době převážně tíhne k tech-houseu a houseu, k muzice více veselé a pohodové. Hodně to závisí na stylu akce a atmosféře na ní. Většinou se ale snaží o to, aby jeho sety gradovaly.

Oblíbené labely: Soma, Subliminal, Bush record, Pro-Zak track


Tom Saver

Vlastné meno Tomáš Mikovič. Má 28 rokov a pochádza zo stredného Slovenska z města Žilina.

V Prahe žije 3 roky a hraním sa zaoberá necelých 12 mesiacov. Prvé tri mesiace strávil pod taktovkou Livc DJ School a z toho prvý mesiac pod vedením DJa Cubika. Jeho spektrum je rozmanité od progressive trance, tribal až po funky techno.

Od októbra minulého roku hrá na viacerých miestach. Medzi ne patrí loď U Bukanýra pod Čechovým mostom Praha, LaMirage Praha, LeoBurnett christmas party (hangáre letiska Letňany), Guru Clubland Žilina SK, nultý ročník Critical Gathering Svitavy.

Medzi jeho naj labely patrí Baroque, Platica Red, ChooChoo, Hooj, Global Harmony.


Houmee

Vlastním jménem Libor Homoláč z Pardubic, hraje na gramce cca. tři roky. Od techna se přesunul k lehčím stylům jako house a tech-house.

Jeho sety jste mohli slyšet v menších klubech východních Čech, jako Paradogs a Event v Hradci Králové a na akcích v Pardubicích, Novém Bydžově, Chlumci a několikrát v klubu Blanice v Praze.

Oblíbenými producenty jsou především Bushwacka, Silicon Soul, Gene Farris, Mr.G, Marco Bailey a další.


Van Thomas

Vlastním jménem Tomáš Klapka, hraní se věnuje přibližně jeden rok. V jeho setu uslyšíte vše od tech.housu, přes progressive, až po energicky šlapavý Wet&Hard, který, jak sám přiznává, hraje nejraději.

Mezi jeho oblíbené interprety patří třeba Corvin Dalek, Superchumbo,Kama Arts, Jan Kessler, ale například i Underworld, Bushwacka atd. Hrál v klubech Guru, Haven, Mrtvá Vrána.


Rewis

Vlastním jménem Radek Šnirc. Pochází z Neratovic. Je mu čerstvě 20 let. DJingem se zabývá od svých 16 let, kdy začínal na diskotéce, kde hrál převážně eurotrance. Za gramofony se postavil před necelým rokem. A za tak krátkou dobu už hrál na několika akcích (Liblice, Laser, Industry 55, Spiral club Beroun). Z počátku se věnoval stylu techhouse a postupem doby se dopracoval ke stylům wet&hard a progressive trance, u kterých zůstal.

Mezi jeho oblíbené DJe patří např. Corvin Dalek či Timo Mass.
 
Rozhovor s DJem Nesquikem Narozeniny party Basic LIVC Bassline Cup 5

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Basic - výsledky soutěže LIVC Bassline Cup
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016