PARTYINFO

 

BASSLINE BASIC 5 - LIVC BASSLINE CUP (1. NAROZENINY)

Datum konání:
28.02.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Orbith (Bassline), Vectif (Radost FX, Nude), Beax (Emotion), Prochy, Nesquik (LIVC Bassline Cup IV. winner), Biscuit & Maraca S (Pro Futurum)
Info:
juki@techno.cz
Popis:
one year of Basic: birthday celebration
fashion show by Inspired, sexy gogo, narozeninový dort a dárečky, welcome girls, kostýmy, převleky, performance "zrození člověka", light show by Technik, salades, fruit, free buffet, deco by Pro Futurum
soutěž mladých začínajících DJs 19:00 - 22:00
styl: electro house tech-house
info: 606 336 202
 
 
LIVC Bassline Cup V - profily soutěžících DJs Rozhovor s DJem Nesquikem
Narozeniny party Basic
Móda? Lidé! Krása. Ano, svůdně utajená vášeň několika prostých slov je očividná. Jak sami dáte za pravdu, oblečení hraje nedílnou součást životní role každého z nás. Jaro se pomalu, ale jistě blíží, inovace šatníků jakbysmet a s ní i páté pokračování oblíbené klubové noci Basic. A téma? To je přeci jasné: inspired by fashion.
 
Móda? Lidé! Krása. Ano, svůdně utajená vášeň několika prostých slov je očividná. Jak sami dáte za pravdu, oblečení hraje nedílnou součást životní role každého z nás. Jaro se pomalu, ale jistě blíží, inovace šatníků jakbysmet a s ní i páté pokračování oblíbené klubové noci Basic. A téma? To je přeci jasné: inspired by fashion.

Rok uběhl jako voda a spolu s ním se opět sešlo občanské sdružení Pro Futurum a agentura Trend music k přípravě prvních narozenin projektu pro podporu české klubové scény Basic – Livc/Bassline cup.

Jak již bývá dobrým zvykem, sedmá hodina večerní patří talentovaným a odvážným začínajícím DJs, kteří znovu dostanou v rámci soutěže Livc/Bassline cup příležitost ukázat svou zručnost před odbornou porotou – složenou z řad zkušených hudebníků, promotérů a novinářů. Minulé klání s drtivou převahou vyhrál pražský nadšenec DJ Nesquik, jenž odstartuje následující party a přivítá tak gratulující hosty.

Organizátoři tentokráte krom rezidentních DJs Orbitha a Prochyho pozvali hudebníka a produkčního klubu Radost FX Vectifa, promotéra série masových akcí Ibiza night a baviče Beaxe či nadějné duo vítězů Livc/Bassline cup III – Biscuita a Maraca S.

Pravděpodobně víte, že všichni ze zúčastněných mají zkušenosti s hraním na 4 gramofony a 2 mixážní pulty. Jak někteří přislíbili, čekají nás zajímavá experimentální vystoupení.

Basic má svá pravidla – ani nyní nezůstanou návštěvníci o bohatý doprovodný program ochuzeni. Nanejvýš chutnou lahůdkou se stanou módní přehlídky pražské formace vystupující pod hlavičkou Inspired, jež ve spolupráci s profesionálními modelkami představí část ze své výbavy a osloví tak široké spektrum stylových kluberů.

Naši přátelé a performeři přijdou prosadit své motto “nikdy není nuda“ a pobaví návštěvníky sérií bláznivých vystoupení, go-go tanečnicemi či neobvykle servilním uvaděčem u vstupu. Zvláště zajímavým bude představení “zrození člověka,“ jež se stane nosným pilířem veškerého programu.

Kolektivní skotačení doplní tradičně zajímavé projekce a světelná show.

Dobré zábavy bude mnoho, napětí a legrace ještě více. Narozeniny jedné z nejúspěšnějších nocí v klubu Industry zcela jistě opět přiláká velkou skupinu lidí, jimž slovo “zábava“ nemusíme opakovat dvakrát.

Porota:

Pavel Eichler / Bassline
Radek Lekner / Techno.cz
Béla Némeshegyi / Radio1, X Mag
Vláďa Dolejš /Livc, TWM Komplex
Alexander Sláma / Rave.cz
Marko Jelić / Clubber.cz, Pro Futurum
Lukáš Bárta / Technisco.cz
Manio / Radost FX
Jan Králík / last winner

Line up:

22:00 – 23:00 Nesquik
23:00 - 00:00 Biscuit
00:00 - 01:30 Vectif
01:30 - 03:00 Beax
03:00 - 04:00 Prochy
04:00 - ??? Orbith
 
LIVC Bassline Cup 5

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Basic - výsledky soutěže LIVC Bassline Cup
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016