PARTYINFO

 

LOVE’IN

Datum konání:
15.02.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Hubee aka Wackside (Brickhouse Rec./Germany)
residents: Neo, Kristian Szabo
C-Lounge: Luděk FíMore
Info:
http://www.housenation.cz...
Popis:
open 22:00, end 06:00
dívky do 23:00 vstup zdarma
 
 
DJ Hubee aka Wackside
DJ a producent Hubee aka Wackside, vystoupí tuto sobotu v pražském klubu Mecca v rámci pravidelného večera Love'in, kde se ve svém tříhodinovém funky-house setu poprvé představí českému publiku.
 
 DJ Hubee aka Wackside DJ a producent Hubee aka Wackside, vystoupí tuto sobotu v pražském klubu Mecca v rámci pravidelného večera LOVE'IN, kde se ve svém tříhodinovém funky-house setu poprvé představí českému publiku.

Tento německý DJ a producent pocházející z Frankfurtu, který se djingu věnuje již přes deset let, je v Německu považován za jednoho z nejvýznamnějších producentů tamní taneční scény. Vlastním jménem Hubee Held společně s Benjaminem Hartem a Michaelem Rödigerem v roce 1997 založily producentské trio WACKSIDE. Během své pětileté historie již vyprodukovaly nespočet singlů a remixů. O jejich spolupráci je požádali takové osobnosti taneční scény, jako například Danny Tenaglia, Robbie Riviera, Jam & Spoon, Spiller. Tim Delux, Full Intention, Apollo 440, Chante Moore, Ann Nesby, či popovější Snap, Rozzala a Yello. Wackside to ovšem nejsou jen remixéři, ale i jejich vlastní produkce zaznamenala několik světových úspěchů. Například jejich masivní hit "Turtle Funk" zaznamenal takový úspěch, že k tomuto singlu posléze vyprodukovali své remixy i Boris Dlugosch, Michi Lange a Junior Sanchez. Dalším známým singlem je skladba "I'll Get Over You", která vyšla s remixy od Petera Hellera a Iana Pooleyho, či singl "What's On Your Mind", který zremixovaly Tom Novy a Milk'n'Sugar. K jejich zatím posledním singlům patří rework skladby "Down On The Street" od Shakatak či jejich nové album "Doggy Bag".

V květnu roku 2000 Wackside založily svůj vlastní label Brickhouse Records, distribuovaný pod Peppermint Jam Records. Na tomto labelu nevychází pouze jejich vlastní produkce, ale i singly od známých producentů, jako jsou např. Full Intention, Sebastian Krieg & Tyree Cooper, Jamie Lewis či Keny Blake.

DJ Hubee, jakožto jediný hrající dj z tria Wackside, je v Německu velice populární, a to nejen ve Frankfurtu, kde v klubu U60311 má svoji residenci, ale i po celém Německu, kde pravidelně hostuje se svojí nocí Brinckhouse Party, na které též pravidelně vystupují Knee Deep, Brian Tappert UBP, Jazz-N-Groove, Paolo Martini (Bini & Martini) či ATFC (Defected).

Tuto sobotu tak máte jedinečnou možnost slyšet tohoto německého DJ a producenta v jeho tříhodinovém setu, ve kterém zazní i singly z jeho vlastní produkce.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016