PARTYINFO

 

ST. VALENTINES´S PARTY

Datum konání:
14.02.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Loutka (Beeswax, CZ), Vectif (Radost FX, CZ)
Live:
Crazy Penis (Paperecordings, UK)
 
 
Zamilovaná tisková zpráva a láskyplné pozvání na noc lásky "Bacardi Valentine´s Gold"
Radost FX a Bacardi vás zvou na valentýnskou noc plnou lásky s názvem Bacardi Valentine's Gold", která se uskuteční již tento pátek 14.2. v klubu Radost FX v Praze.
 
RADOST FX a Bacardi Vás srdečně zvou na valentýnskou noc, plnou lásky, s názvem "BACARDI VALENTINE'S GOLD", která se uskuteční již tento pátek, 14. února 2003, v klubu Radost FX v Praze.

Čeká Vás sweet&sexy live act v podání UK formace CRAZY PENIS (Paperecordings), a k tomu Vám navíc zahrají nejlepší český DJ Loutka, známý svými oduševnělými sety, a rezident klubu Radost FX, DJ Vectif.

Nocí lásky Vás provázet krásná Dominika a ke shlédnutí bude dance show v podání taneční skupiny Dance Models v kostýmech od přední české módní návrhářky Nikitty, a k tomu ještě tanečnice v klecích a andělé lásky, poletující po klubu.

Osvěžit se pak budete moct lahodnými drinky bacardi bull, bacardi oro & red bull drinks, přičemž příjemným překvapením pro Vás bude jistě takzvaná "Bacardi love hour", která proběhne od půlnoci do jedné hodiny ranní. Ať už přijdete s partnerem, nebo se na téhle party teprve třeba s někým seznámíte, jistě byste si neměli nechat ujít naši již tradiční, valentýnskou soutěž o nejkrásnější polibek o krásné ceny!

Přijďte s námi oslavit svátek všech zamilovaných do klubu Radost FX!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016