PARTYINFO

 

INLAND KNIGHTS

Datum konání:
28.02.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Inland Knights (Andy Riley, Laurence Ritchie - Toka Project, Drop Music, UK), Vectif (Radost FX), Craig Hampson (White and Round)
Popis:
celebration of house music
dívky do 23:00 zdarma
 
 
Inland Knights in Prague
Pátek 28.2.2003 bude skutečným zážitkem pro všechny milovníky house music. Po delší odmlce přijíždí do Prahy legendární duo britské duo Inland Knights.
 
Pátek 28.2.2003 bude skutečným zážitkem pro všechny milovníky house music. Po delší odmlce přijíždí do Prahy legendární duo britské duo INLAND KNIGHTS. Andy Riley a Laurence Ritchie odehrají v ČR dvě vystoupení, to první bude v pátek v pražském klubu Radost FX a to druhé o den později v klubu Posilovna v Mnichově Hradišti.

Inland Knights jsou v současné době na vrcholu své slávy o to je jejich vystoupení cennější. Od začátku roku absolvovali dvě turné, to první odehráli v Austrálii a na Novém Zélandu, zhruba minulý týden se vrátili z Kanady. Pražské vystoupení bude jedním z jejich prvních po návratu do Evropy.

Laurence Ritchie přičichl k hudbě již v roce 1989, kdy ho uchvátila acid houseová vlna. O dva roky později zakládá na jejím základě legendární SMOKESCREEN sound systém, který se stal jakousi modlou pro všechny fanoušky underground houseové hudby. Během jejich prvního evropského turné v roce 1998 poznává Laurence Dje Andyho Rileyho, který tehdy společně se Stevem Walkerem vydával pod pseudonymem TOKA project. Ze společného setkání vznikají Inland Knights. Zakládají vlastní label Drop Music a až do dnešních dní vydali tracky i na labelech jako 20:20 Vision, Panhandle, Siesta aj. Inland Knights dnes patří k absolutní světové houseové špičce a jejich djská vystoupení patří k dokonalým hudebním zážitkům.

Na vlastní kůži je budeme moci zažít v pátek 28.2. v klubu Radost FX a o den později v klubu Posilovna v Mnichově Hradišti.

For guest list call 603 181 500
e-mail: vectif@vectif.com
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016