PARTYINFO

 

MASSIVE POLAND

Datum konání:
21.02.2003 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Barumba
DJs:
Ross (PL) + MC Nu.C, On.Dry, Lucky
 
 
Změna lineupu: Massive Poland a Decadence Queens
Zlámané beaty opět v Barumbě
Nyní se schyluje již k čtvrtému pokračování, prostě nazvanému Poland Massive. Hlavní hvězdou večera se stal již výše zmíněný DJ Ros, který tentokrát vyrukuje na olomoucké publikum trochu odlišnou odrůdou dnb.
 
Další pokračování pravidelné noci DJky Katchy v olomoucké Barumbě začíná nabírat konkrétní podoby, poté co na 21. února přijal pozvánku další zahraniční hudebník, DJ Ros. Party Massive se vyznačují výbornou atmosférou, kterou na dosud dvou pokračováních připravila pro rozvášněné tanečníky DJka Katcha s MC Nu.C, jedni z nejvýraznějších představitelů české nu-schoolové dnb scény. Výbornou atmosféru těchto nocí ještě dolaďují další vystupující DJs, jmenujme třeba Sayka či Luckyho, který se představí i na nejbližším Massive.

V minulosti se na Moravě díky aktivitám bookingu Workshops a klubu Barumba představili v rámci noci Massive tři kvalitní skupiny zvuk-lámajících DJs z Německa, Rakouska a Švýcarska. Kdo se zúčastnil alespoň jedné z těchto akcí, je o kvalitách těchto hudebníků skvěle přesvědčen - prvně přijel zkušený berlínský DJ Lars Lavendel, poté duo producentů Neuro_technologies představilo českému publiku dosud nepříliš známý švýcarský zvuk, zatímco rakouská posila Spaceant a Countzero se pustili naprosto nevídaným způsobem do prezentace oldschoolu, mixovaného spolu s hiphopem a riotem.

Nyní se schyluje již k čtvrtému pokračování, prostě nazvanému Poland Massive. Hlavní hvězdou večera se stal již výše zmíněný DJ Ros, který tentokrát vyrukuje na olomoucké publikum trochu odlišnou odrůdou dnb. Již v počátcích své kariéry se kolem roku 1995 zamiloval do skupiny Good Looking Organisation a tudíž i do najazzlého intelligent drum'n'bassu, což mu ostatně vydrželo dodnes a řadí se tak mezi několik málo obdobných DJs z Polska.

Ros má i spoustu zkušeností z velké části Evropy, stejně tak jako stál po boku nejvýznamnějších DJs ziňovaného směru - jmenujme LTJ Bukema, Nookieho, Blame, nebo z druhé strany Adama F, Krusta, Patife a další. Během jeho setu bude doprovázen zkušeným MC RDW.

Finální doprovod pro DJe Rose s RDWm a Katchu s Nu.Cm a MC Lin-dee na třetí pokračování Massive obstarají zástupce kultovního pražského klubu Punto Azul On.dry, a DJ Lucky, nepsaný resident většiny olomouckých dnb nocí. Poland Massive přinese Olomouci od posledně opět něco navíc a to hudební styl, jež na nedávné akci vyprodal celý klub Roxy Praha. Jste připraveni na progresivní intelligent? 21. únor, Barumba Olomouc.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016