PARTYINFO

 

MASSIVE POLAND

Datum konání:
21.02.2003 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Barumba
DJs:
Ross (PL) + MC Nu.C, On.Dry, Lucky
 
 
Změna lineupu: Massive Poland a Decadence Queens
Pravidelné noci DJky Katchi v olomoucké Barumbě - Massive - se drží nějaká smolná ruka. Nejprve se na dosud posledním Austria Massive nemohla kvůli nemoci ukázat a zahrát hlavní aktérky DJka Shroombab. Podobný osud se kvůli chřipkové epidemii v České republice tentokrát nevyhnul ani residentce této noci, DJky Katchi, která se kvůli vysokým horečkám a nevolnosti nebude moci dostavit.
 
Pravidelné noci DJky Katchi v olomoucké Barumbě - Massive - se drží nějaká smolná ruka. Nejprve se na dosud posledním Austria Massive nemohla kvůli nemoci ukázat a zahrát hlavní aktérky DJka Shroombab. Podobný osud se kvůli chřipkové epidemii v České republice tentokrát nevyhnul ani residentce této noci, DJky Katchi, která se kvůli vysokým horečkám a nevolnosti nebude moci dostavit. Line-up pátečního Massive Poland musel tedy být lehce pozměněn, finálně by přibližný časový pořad měl vypadat asi takto:

22:00 - 24:00 DJ Lucky (Barumba rezident)
00:00 - 02:30 DJ ROS ft MC Nu.C (Sabia Kru vs. Workshops)
02:30 - 05:00 On.Dry (Punto Azul)

Je vcelku pravděpodobné, že se do tohoto line-upu nějakým způsobem zapojí dlouholetá residentka klubu Punto Azul, DJ Ja-ne. Její vystoupení však neberte jako oficiální, ale spíše jako možnou třešničku na dortu, která zpestří už tak výbornou noc plnou polského drum'n'bassového zvuku.

Nemoc DJky Katchi se tak dotkla i sobotní liberecké akce Decadence - Queens, kde místo ní vystoupí zástupkyně Bass Beast sound systemu, DJka Mary Jane.

Katcha se všem, co se těšili na její víkendová vystoupení velice omlouvá a doufá, že se v průběhu příštího týdne na její další vystoupení dá do pořádku.
 
Zlámané beaty opět v Barumbě

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016