PARTYINFO

 

POSITIVE POINT

Datum konání:
14.03.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Fengari (Berlin, DE), Kuba Soulcheck, Chris Chemist (UK), Chris Cags (Westfield, NJ), La-di-da, Pavel Krejdl (Techno.cz), James (Sunshine People), Cubik, Tim Otis (SF), Milky, Teddy B (Ibiza)
Live:
SSD (Satisfied Sexual Desires) feat. guest vocals Lucille T
Popis:
fashion show Baronka Lenka Scandal
start 21:00, vstup 200 CZK (část vydělku jde na Fond ohrožených dětí), dívky vstup do 22:00 zdarma
 
 
Party v Abatonu
Uvidíte přední domácí DJs jako je populární Ladida nebo Pavel Krejdl, dále Cubik s jeho hostem Simonem Dvorským s klávesami a Milky. Zahrajou Vám zahraniční DJs jakými je třeba Fengari z berlínských Jackfruits a nebo již v Praze známým Teddy B z Ibizi, dále pak uslyšíte našláplej setík Chrise Cagse nebo výborného housového DJ Chrise Chemista, speakera Radia-1 Tima Otise a Jamese.
 
Uvidíte přední domácí DJs jako je populární Ladida nebo Pavel Krejdl, dále Cubik s jeho hostem Simonem Dvorským s klávesami a Milky. Zahrajou Vám zahraniční DJs jakými je třeba Fengari z berlínských Jackfruits a nebo již v Praze známým Teddy B z Ibizi, dále pak uslyšíte našláplej setík Chrise Cagse(Westfield, USA) nebo výborného housového DJ Chrise Chemista (UK,Quadrant Sound System), speakera Radia-1 Tima Otise(San Francisko) a Jamese(Sunshine People).

Jedním z pozitivních bodů akce je koncert nové české formace Satisfied Sexual Desires, jejíž hlavním akterem je DJ Kuba Soulcheck dobře známý z kapely Liquid Harmony.

Akce je zároveň malým protestem proti množící se agresivitě ve světě a právě to je i důvod k dalšímu pozitivnímu bodu, což je darování části vstupného na Fond Ohrožených Dětí.

Na tomto skvělém mejdánku uvidíte performanci černého divadla v podání Petra Kratochvíla z Divadla Jiřího Srnce a nebo více do taneční scény vystoupení již známých pařičů House Society. Součástí programu je fashion show Baronky Lenky se specialní kolekcí modýlků právě na tuto akci. Těšit se můžete na supersound, tři videoprojekce, skvělou světelnou laser show a ranní překvápko.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016