PARTYINFO

 

RUDE NATION

Datum konání:
01.03.2003 - sobota
Místo konání:
Benešov - KC Karlov
DJs:
Corvin Dalek (HU/D), Michael Burian, Angelo Mike (PL), Diana d’Rouz (PL), Femme 2 Fatale
technonation stage: Matrix (Techno.cz), Chris Sadler (exclusive techno set), Orbith, Miss Renny, Jerry, Paul Silver
clubber web stage: Little Loui (SK), Papi (SK), Jeremy, Marko Jelič, Petr Holman, Brady
Popis:
předprodej vstupenek: Ticketpro, Ticketportal
 
 
Clubber.cz slaví narozeniny
Na Rude Nation oslaví své druhé narozeniny server Clubber.cz. A jak jinak než muzikou. A abyste to měli co nejjednodušší a nemuseli oslavence nějak moc hledat, má Clubber.cz celou jednu stage. Taky název je příznačný "Clubber web stage" a najdete jej úplně v přízení v prostorách (bývalého) klubu Červený drak.
 
 Clubber Na Rude Nation oslaví své druhé narozeniny server Clubber.cz. A jak jinak než muzikou. A abyste to měli co nejjednodušší a nemuseli oslavence nějak moc hledat, má Clubber.cz celou jednu stage. Taky název je příznačný "Clubber web stage" a najdete jej úplně v přízení v prostorách (bývalého) klubu Červený drak.

Po celou noc tam budou hrát DJs z Clubber.sound bookingu. Další zástupce Clubber soundu DJ Paul Silver vystoupí na hodně našlapané Technonation stagei. Pro několik těchto DJs jsme si připravili pár otázek. A tady jsou i s jejich odpověďmi:



DJ Petr Holman

Petře, co říkáš projektu Rude Nation?

Myslím, že je to skvělý nápad. Promotéři velkých parties u nás se už delší dobu předhánějí, kdo přiveze větší zahraniční hvězdu. Díky tomu jsme měli možnost vidět a slyšet už téměř kompletní světovou špičku a máme taky možnost srovnávat. A zdá se, že naši DJs z toho srovnání vůbec nevycházejí špatně. Spíše naopak. Máme vynikající DJs, podobně jako další východoevropské země. A tak je celkem logické, že přišel čas, aby se východoevropští DJs vydali na turné a ukázali světu, že jsou stejně dobří, jako jejich západní kolegové.

Co pro tebe znamená Benešov a KC Karlov?

Bez přehánění hodně. Za poměrně krátkou dobu, co hraju, jsem vystupoval na mnoha zajímavých parties, ale v mém DJském životě jsou dva zásadní milníky, které měly a mají rozhodující význam pro mé další hudební směřování. Je to Citadela a právě KC Karlov, kde jsem si nejdříve vyzkoušel velkou party na menším stage, to bylo právě v Červeném drakovi, abych pak otevíral Creamfields Warm up party na velkém stage.

Je to zvláštní pocit, když začínáte pro úplně prázdný sál a lidi postupně přicházejí, na nic nečekají a začínají tancovat právě na tu vaši muziku. Ale je to taky velká odpovědnost, protože úspěch party často záleží na tom, jak se podaří party rozjet.

Jak bude vypadat tvůj set v Benešově?

To přesně nevím a asi to nebudu vědět do poslední chvíle. Přede mnou totiž hraje Little Loui a já jsem v životě ještě nepotkal člověka, který by mi byl hudebně tak blízký. Má proto hodně stejných desek a hrajeme podobně. Myslím, že se mi bude dobře navazovat, ale zároveň budu muset dávat pozor, co LL hraje, abych se neopakoval, to by byla nuda.

Ale v každém případě mám spoustu nových desek, takže bude z čeho vybírat a vzhledem k tomu, že začínám hrát ve dvě ráno, tak asi zvolím desky pěkně našláplé, ale přesně se rozhodnu asi až za gramofony, podle toho, jaká bude nálada. Ale jednu desku zahraju určitě, to vím už teď na 100%, i kdyby ji přede mou hráli třeba desetkrát a co to je? "Raději to neprozradím. Snad jen, že je to po dlouhé době zas klasická tranceovka, které mě fakt vzala za srdce a ještě prozradím, že to bude remix od V-One. Když takovou desku zahraju v progressivně laděném setu, tak je to fakt nářez."

Clubber.cz slavi 2.narozeniny. Jaký je tvůj pohled na jeho dvouletou existenci?

Clubber.cz jsem objevil na netu už v prvních dnech jeho existence a od té doby je to jeden z mých nejčastějších cílů na internetu. Je totiž milý, přívětivý a hlavně lidský. A ani mi nevadí, že ona lidskost je někdy na úkor aktuálnosti. A co je v dnešní době úžasné? Že je celý v html! Každý máme v životě nějaké místo, kam se rádi vracíme, kde je nám dobře. Pro mě je jedním z takových míst právě Clubber.cz. Tak všechno nejlepší!

A co hodláš podnikat v nejbližší době?

Je toho opravdu hodně. Bude pokračovat má rezidentní party GATE, spolu s Little Louiem připravujeme další rezidentní party, tentokrát v Bratislavě, rozpracováno mám několik projektů, před spuštěním jsou mé webové stránky a v červnu bych měl hrát v Anglii. Takže se rozhodně nenudím.



DJ Little Loui

Co si myslíš o projektu Rude Nation?

Je to presně to co v tejto dobe potrebuju DJs vo východnej europe, aby sa prebojovali do celého sveta a došli všetci na to že u nás su tak isto prof. Djs ako kdekolvek vo svetě!

Co pro tebe znamená KC Karlov Benešov?

V prvom radě prvé vystůpenie pod značkou JPA a dalšiu spoluprácu s Clubbersound.cz ako aj v minulosti perfektnů party na vysokej prof. úrovni.

Jak bude vypadat tvůj set v Benešově?

Same novinky/promo tracky, progressive/tribal z Anglicka.

Clubber.cz slaví 2.narozeniny. Jaký je tvůj pohled na jeho dvouletou existenci?

Za posledný rok sa dostal clubber.cz na vysoků úroveň a teraz nakolkospolupracuje s mnoha partnery si myslím že v budůcnosti to pojdě hore!

Co hodláš podnikat v nejbližší době?

Určitě chystám svoj vlastný project a svoje prvé mix CD.



DJ Paul Silver (hraje na Technonation stagei)

Co si myslíš o projektu Rude Nation?

Výborný (drzý) nápad, pro mladé lidi. Ten kdo přijde nebude určitě litovat. Osobně se na sobotní noc velice těším.

Co pro tebe znamená KC Karlov Benešov?

KC Karlov bylo místo kde jsem navštívil před pár lety svou první party. V Karlově je vždy perfektní atmosféra, opravdu nemám co bych tomu vytknul.

Jak bude vypadat tvůj set v Benešově?

Bude energicky a bude hodně burácet, samozřejmě s ohledem na to, že hraji jako první.

Clubber.cz slaví 2.narozeniny. Jaký je tvůj pohled na jeho dvouletou existenci?

Clubber toho za tu dobu spoustu dokázal. Vždy aktuálně informoval, vždy si zachoval profesionální přístup, a to je to diky čemu je dnes tam kde je. Je tomoje vlajková loď a jsem spokojen.

Co hodláš podnikat v nejbližší době?

V nejbližší době bych chtěl začít pracovat na vlastním tracku. Mimo aktivity ohledně muziky se chystám na VŠ - moc času na jiné věci nezbývá.



DJ Brady

Co si myslíš o projektu Rude Nation?

Myslím, že je to dobře, že se představí trochu jinej styl, než na kterej sou lidi běžně na party zvyklí. A představení východoevropskejch DJs je důležitý, aby lidi viděli a hlavně slyšeli, že nejenom Anglie je líheň dobrejch DJs.

Co pro tebe znamená KC Karlov Benešov?

Vždycky hlavně výborný hraní a to jak na hlavni stagi, kde sem mě možnost několikrát vystoupit, tak i v Červeným draku, kde jsem hrál na prvních parties i afterparties.

Jak bude vypadat tvůj set v Benešově?

Jako vždy, když nehraji s Jeremym jako Stereophponic Experience, budu hrát spíš takovej ten poctivej tech house ala Get Fucked.

Clubber.cz slavi 2.narozeniny. Jaký je tvůj pohled na jeho dvouletouexistenci?

Z Clubberu se stalo významný medium pro taneční scénu. Několikrát sem byl svědkem, že party propagovaná jen na jeho stránkách měla velmi dobrou návštěvnost. Další skvělá věc je pak i vznik clubber.sound bookingu, kterej se začíná čím dál tím víc rozjíždět.

Co hodláš podnikat v nejbližší době?

Hlavně chci dodělat dalších pár rozpracovanejch tracků spolu s Karzim jako projekt Solid Sound Cabinet, pak natočit nový demo Stereophoniců a svoje a pak hlavně hrát a hrát :)



Marko Jelič

Co si myslíš o projektu Rude Nation?

Díky Rude Nation se můžeme seznámit s DJskou špičkou svých nejbližšíchsousedů, o které jsme toho doposud moc nevěděli. Vypadá to velmi slibně,držím palce - Východní Evropa by měla držet při sobě!

Co pro tebe znamená KC Karlov Benešov?

Kdykoliv jedu na party do Benešova, vždy se tam výborně bavím. Bude to asi tím výborným prostorem a známými, kteří jsou tam vždy v nemalém počtu.

Jak bude vypadat tvůj set v Benešově?

Můj set by se měl pohybovat na hranici energického tech.housu a svěžího techna - to vše prosyceno tribalem a funkem.

Clubber.cz slaví 2.narozeniny. Jaký je tvůj pohled na jeho dvouletouexistenci?

Clubber se rychle vyšvihl nahoru a úspěšně si hájí svou pomyslnou třetípříčku mezi nej hudebními servery. Mám ho moc rád, stále však je cozlepšovat.

Co hodláš podnikat v nejbližší době?

Nic mimořádného. Sem tam nějaká menší hraní, koncem března pak Duplex.

Rozhovory by Michal Clubber.cz.
 
Co ještě potřebujete vědět o Rude Nation Femme II Fatale Rozhovor s Michaelem Burianem Rozhovor s Corvinem Dalekem Rude Nation ovládne KC Karlov

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016